• Notícies
  • El Ciutat de València rep a les màximes representants de les Falles

El Ciutat de València rep a les màximes representants de les Falles

Les FFMMV i les seues Corts d'Honor han acudit a l'Estadi Ciutat de València per a presenciar l'encontre entre el Llevant U.E. i el F.C. Cartagena

Les màximes representants de les Falles han sigut espectadores de luxe en el partit corresponent a la jornada 37 de la Lliga Hypermotion i que s'ha disputat esta vesprada a l'Estadi Ciutat de València.

Un partit en el qual l'equip local buscava enganxar-se a la zona de promoció d'ascens però que finalment ha acabat amb un resultat de 0 a 1 a favor dels visitants. En la primera part, el Llevant es va fer amb el domini de la pilota i van intentar arribar a l'àrea contrària però sense generar molt de perill, ja en la segona part és quan van arribar les ocasions de gol, i Alfredo Ortuño va avançar al F.C. Cartagena. L'equip granota es va bolcar a aconseguir l'empat i va ser en l'últim minut del partit quan Bouldini va introduir la pilota en la porteria del conjunt murcià, un gol que finalment va ser anul·lat pel VAR i va mantindre el marcador a favor dels de Calero.

Les Falleres Majors de València, Mª Estela Arlandis i Marina García, al costat de les seues Corts d'Honor, van ser rebudes per Paco Fenollosa, president honorífic del Llevant, i pel seu president, Pablo Sánchez,  a qui van fer lliurament del llibre faller. A més, van poder visitar la capella que presidix una imatge de la Mare de Déu dels Desemparats i també baixar al terreny de joc una vegada finalitzat l'encontre.

Gràcies al Llevant U.E. per fer-nos partícips d'este partit i per fer-nos sentir sempre com a casa.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)