• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Exaltació de les Falleres Majors de El Pilar-Sant Francesc

Exaltació de les Falleres Majors de El Pilar-Sant Francesc

L'Agrupació El Pilar-Sant Francesc ha exaltat a les seues falleres majors de 2024.

L'Hotel Silken ha acollit, un any més, l'Exaltació de les falleres majors de les comissions que formen l'Agrupació El Pilar-Sant Francesc.

L'acte començava amb l'homenatge d'Eva Harto Salvador, component de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València. Eva va estar acompanyada de la resta de la Cort d'Honor i va rebre de mans de la Fallera Major Infantil de València, Marina García, un quadre com a record d'un any tan especial per a ella. La seua Agrupació, a més, li havia preparat un vídeo sorpresa amb records de tot l'any, que van emocionar a Eva i també a les seues companyes. Una emoció que es va vore en les paraules que Eva va dedicar a tots els assistents per a finalitzar l'homenatge, 

Després del sopar, va tindre lloc l'Exaltació de les falleres majors i falleres majors infantils 2024. Emocionades, van desfilar amb els seus respectius presidents i ja en l'escenari totes juntes van escoltar un poema que Donis Martín, faller d'esta Agrupació els va dedicar pel càrrec que han representat enguany.

Fotografias: Fotofilmax (JCF)

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte