• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

'Valencians, tots a una veu'

Un any més, milers de valencians i valencianes acompanyen a la imatge de la Mare de Déu en el seu trasllat a la Catedral.

La solemnitat de la Missa d'Infants contrasta amb el fervor que ompli la Plaça de la Mare de Deú durant el trasllat de la imatge des de la Basílica fins a la Catedral. 

A les 10.30 del matí s'iniciava el tradicional Trasllat de la imatge on molts dels fidels volien acaronar el mantell de la Patrona de València i demanar-li els seues desitjos. La Mare de Déu ha eixit a la plaça des de la Basílica, passant pel Carrer del Micalet i entrant per la porta dels Ferros on milers de valencians i valencianes esperaven amb emoció l'arribada de la imatge per a mostrar-li la seua devoció i respecte. 

Les màximes representants del món faller, Marina García i María Estela Arlandis, acompanyades per la Cort d'Honor Infantil, el president de JCF i regidor de Falles, Santiago Ballester i com no, per l'alcaldessa de la ciutat, María José Catalá, han presenciat el Trasllat des de la casa-vestidor i li han fet el seu particular homenatge a la Patrona amb una preciosa pluja de pètals.

Fotografies: Fotofilmax JCF

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte