• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El Museu de l'Artista Faller rep el ninot indultat pel Gremi a les Falles 2024

El Museu de l'Artista Faller rep el ninot indultat pel Gremi a les Falles 2024

La comissió fallera Ribera-Covent de Santa Clara fa entrega del ninot indultat 2024 pel Gremi d'Artistes Fallers al Museu de l'Artista Faller.

La Ciutat Fallera ha sigut l'escenari d'una vesprada molt especial on s'ha fet entrega, oficialment, del ninot indultat de les Falles de 2024 per part del Gremi d'Artistes Fallers. Una jornada en la qual, els representants infantils de la comissió Ribera-Convent de Santa Clara junt amb el seu President, han pogut compartir un moment tan assenyalat amb el Mestre Major del Gremi, Paco Pellicer, la directora del Museu, María José Luna, el seu artista faller, Javier Álvarez-Sala Salinas, i les Falleres Majors de València, Mª Estela Arlandis i Marina García. 

'Colorin Colorat Club' ha sigut el protagonista de la vesprada, un ninot infantil que representa una versió actualitzada de la clàssica escena dels músics de Bremen dels Germans Grimm i que ha conquerit al Gremi d'Artistes Fallers per a formar part de la història del seu Museu. Una escena que parla del valor de l'amistat i que, sense cap dubte, ha omplit d'alegria i d'orgull a la comissió de Telefònica.

Fotografíes: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte