Extracte de l'acta de l’Assemblea General Extraordinària

Escrit a .

Celebrada al Palau de la Música de València l'11 de setembre del 2018 

Primerament es guarda uns minuts de silenci per la mort del faller de la comissió Sant Vicent – Periodista Azzati Jaime Utillas en un accident automobilístic, després de l’acte de la preselecció de les Falleres Majors del seu sector. Intervé el president de la comissió per a agrair les condolences rebudes.

PRIMER PUNT: Elecció de jurats de la segona i tercera fase d’elecció de les Falleres Majors de València del 2019

La Presidència presenta les persones que ha nomenat per a formar part del jurat de la segona i tercera fase d’elecció de les falleres majors de València. Per al jurat de la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d’Honor són nomenades per part de JCF: Laura Real de Gracia, Marta Ballester García i Amparo Morosoli Candela. Per al jurat de la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor són nomenades per part de JCF: Isabel María Bernabé Miñana, Laura Brisa Alfonso i Alicia Moreno Morales.

Posteriorment s’inicia la votació entre dels membres que ha d’elegir l’Assemblea de Presidents i Presidentes de Falla. Els candidats i les candidates per a ser Jurat de l’elecció de la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d’Honor són: Javier Bea Carrillo, Arlinda Luzi Luzi, Rafael Ferrando Vallés, Iñaki Real Climent, M. Isabel Quinzá García, David Sotelo Iranzo, Josep Pastor Gimeno, Sandra Giner Máñez i M. Eugenia Maillo Regidor. Els candidats i les candidates per a jurat de la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor són: Francisco Aleixandre Antequera, María Goretti Gallego Contreras, Mari Cruz Niza Rodrigo, Josep-Enric Oliver Bueno, Jaime Villarrubia Escriche, Ángela Pérez Peláez, Vicente Aguilar Gil, Fernando Molina Bellido i Inmaculada Mata Martínez.

Actuen com a interventors de l’elecció els següents representants fallers: Pedro Pons Álvarez de la comissió fallera núm. 45 (Sagunt - Sant Antoni – pare Urbano), Diego García Moreno representant de l’agrupació de Rascanya i Joaquín Ruiz Hernández de la comissió fallera núm. 159 (Dr.Manuel Candela – Beatriu Tortosa).

Els candidats i candidates elegits com a jurat per l’Assemblea de Presidents i Presidents de Falla per a l’elecció de la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d’Honor són:

  1. Josep Pastor Gimeno : 142 vots
  2. Rafael Ferrando Vallés: 120 vots
  3. Sandra Giner Máñez: 115 vots
  4. Javier Bea Carrillo: 106 vots

Els candidats i candidates elegits com a jurat per l’Assemblea de Presidents i Presidents de Falla per a l’elecció de la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor són:

  1. Jaime Villarrubia Escriche: 137 vots
  2. Ángela Pérez Pelaez: 126 vots
  3. Francisco Aleixandre Antequera: 111 vots
  4. Fernando Molina Bellido: 108 vots

 

La sessió va començar a les 22.00 hores i es va alçar a les 23.30 hores.

 

Publicat a Secretaría

Imprimeix