• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

XLII Concurs de betlems

Aquestes són les bases per al XLII Concurs de Betlems de Junta Central Fallera

La Junta Central Fallera, sempre atenta a mantindre les nostres tradicions per mitjà de la seua DELEGACIÓ D´INFANTILS I JOVENTUT, convoca el XLII CONCURS DE BETLEMS en les modalitats de "TRADICIONAL" i de "LLIURE DISSENY". A este efecte i per tal de poder concursar, les comissions de Falla participants es comprometen a instal·lar en els seus casals i en lloc preferent, un Betlem que haurà d'estar muntat el dia 9 de DESEMBRE del 2016. El jurat començarà les seues visites a les 10 hores els dies 10 i 11 (dissabte i diumenge), i després de l'esmorzar de migdia, continuarà el seu recorregut amb la resta de betlems fins a la conclusió dels programats per a cada un dels esmentats dies.

1r) Hi hauràn dos modalitats de betlems, una denominada BETLEM TRADICIONAL, i l´atra denominada de LLIURE DISSENY. En cadasquna d´elles hi haurà dos categories: CATEGORIA "A": Estaran inclosos tots aquells betlems que reunisquen una superfície major de HUIT metres quadrats en total. CATEGORIA "B": Estaran inclosos tots aquells betlems que reunisquen una superfície mínima de TRES metres quadrats i màxima de HUIT metres quadrats. 

2n) Per a considerar un betlem de concurs, este haurà de portar inclosos obligatòriament com a elements bàsics, els següents passatges bíblics: L´Anunciació de l´Àngel a la Verge, L´Anunciació de l´Àngel als Pastors, El Naixement, L´Adoració dels Pastors i Els Reis Mags.

3r) Les inscripcions s'efectuaran presentant el butlletí corresponent en la DELEGACIÒ D’INFANTILS de Junta Central Fallera, de dilluns a dijous i de 18:00 a 20:00 hores, finalitzant el plaç d'admissió el dia 24 DE NOVEMBRE DE 2016, o a traves de la página web de Junta Central Fallera (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). En el mateix s'indicarà la modalitat i la categoria en què es desitja participar. 

4t) Per a coneixement de les comissions inscrites en el concurs, s'exposaran en el tauler d'anuncis de Junta Central Fallera, o a traves de la página web de Junta Central Fallera (www.fallas.com) la data i els itineraris de la visita del jurat, així com l'hora de començament dels mateixos.

5é) Si en el moment de la visita del jurat, el betlem no estiguera muntat, o tancat el casal, la comissió de la Falla quedara automàticament fora de concurs, per la qual cosa el jurat no repetirà la visita. 

6é) El jurat esta facultat per a interpretar les BASES d'este concurs, i podrà decidir sobre aquelles qüestions no previstes en els mateixos. Les seues decisions seran inapel·lables. 

7é) Junta Central Fallera es reserva el dret a suspendre el concurs si les inscripcions no superen el 10% del cens de Falles de Junta Central Fallera. 

8é) La inscripció i participació en este concurs, porta implícita l'acceptació d'estes bases. Oportunament, i a través de la Secretaria Virtual i la pàgina web de JCF, s’indicará el dia, hora i lloc per a l´entrega dels premis.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte