• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Campionat de Birles de JCF Categoria masculina

Campionat de Birles de JCF Categoria masculina

S'obri el termini d'inscripció per a Birles en categoria masculina.  

El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el dimecres, 11 d'octubre. 

La inscripció es farà per secretaria virtual, i es comprovarà des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant. 

El preu d'inscripció serà de 45 euros per equip, que donaran dret a jugar un total de 18 partides (3 rondes de 3 partides en 2 dies de competició).

Els 25 millors equips passaran a la semifinal. Es classificaran per a l'única jornada de la final els 16 millors equips. Els equips estaran formats per un mínim de 3 persones i un màxim de 6. 

El pagament de la inscripció es realitzarà directament en Cosmic Bowling, i s'ha de realitzar este pagament abans de l'11 d'octubre. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció amb anterioritat a l'inici del campionat. 

El campionat es disputarà en Cosmic Bowling Valencia (carrer de José Maestre, núm. 22, València). 

NOTA: 

Enguany, com a novetat, es realitzarà el I Trofeu Fallera Major de Birles categoria femenina, per la qual cosa els equips formats íntegrament per falleres hauran d'apuntar-se a este campionat, i ja no es podran inscriure en el campionat masculí. 

En el campionat masculí s'admetran equips mixts, en què podran apuntar-se un màxim de 2 falleres per equip. Les falleres que juguen el campionat masculí també podran fer-ho en el femení, però no a l'inrevés. 

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h