• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Campionat de Birles de JCF Categoria masculina

Campionat de Birles de JCF Categoria masculina

S'obri el termini d'inscripció per a Birles en categoria masculina.  

El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el dimecres, 11 d'octubre. 

La inscripció es farà per secretaria virtual, i es comprovarà des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant. 

El preu d'inscripció serà de 45 euros per equip, que donaran dret a jugar un total de 18 partides (3 rondes de 3 partides en 2 dies de competició).

Els 25 millors equips passaran a la semifinal. Es classificaran per a l'única jornada de la final els 16 millors equips. Els equips estaran formats per un mínim de 3 persones i un màxim de 6. 

El pagament de la inscripció es realitzarà directament en Cosmic Bowling, i s'ha de realitzar este pagament abans de l'11 d'octubre. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció amb anterioritat a l'inici del campionat. 

El campionat es disputarà en Cosmic Bowling Valencia (carrer de José Maestre, núm. 22, València). 

NOTA: 

Enguany, com a novetat, es realitzarà el I Trofeu Fallera Major de Birles categoria femenina, per la qual cosa els equips formats íntegrament per falleres hauran d'apuntar-se a este campionat, i ja no es podran inscriure en el campionat masculí. 

En el campionat masculí s'admetran equips mixts, en què podran apuntar-se un màxim de 2 falleres per equip. Les falleres que juguen el campionat masculí també podran fer-ho en el femení, però no a l'inrevés. 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte