• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Bases i inscripcions II concurs de feridors d'escala i corda 2022-2023

Consulta les bases i el procediment d'inscripció del II concurs de feridors d'escala i corda 2022-2023

S'informa a totes les comissions de l'obertura del termini d'inscripció per al II Concurs de Feridors d'Escala i Corda de Junta Central Fallera. 

El termini d'Inscripció s'iniciarà el pròxim 31 de gener i finalitzarà el 8 de febrer de 2023. La inscripció és gratuïta. 

Les inscripcions hauran de realitzar-se a través del correu electrònic de la delegació d'esports, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

En aquest correu s'indicarà el nom complet del faller/a participant, el número de cens i la falla en la qual aquesta censat/a. Cada falla pot presentar quants fallers/as desitge. El campionat serà el dia 12 de febrer de 2023, i es durà a terme en el Trinquet Pelayo, situat en la C/ Pelayo, 6.

NORMES:

●Els participants hauran d'estar a les 9.00 per a realitzar el sorteig dels grups. El concurs s'iniciarà a les 10.00 hores.

●Podran participar tots els fallers/as que durant les competicions de pilota valenciana del present any i d'anys anteriors han format part d'algun dels equips de qualsevol de les categories.

●També podran participar fallers/as que tinguen curiositat per posar a prova les seues habilitats i que mai hagen format part d'algun equip faller. 

●És condició imprescindible la participació en el Concurs amb l'abillament habitual de la competició fallera de pilota, independentment del color de la samarreta, tant si és blava, roja o blanca i de l'edició d'aquest abillament.

●Les regles del Concurs són les mateixes que en la competició d'Escala i Corda, és a dir: botar la pilota amb una mà, colpejar la paret amb la pilota per damunt de la línia i sense que contacte amb ella, botar necessàriament en un o diversos esglaons de l'escala i, finalment, botar dins dels límits de “dau” sense tocar cap de les línies. En cas de dubte s'atendrà la decisió del marxador i col·laboradors del concurs. 

●Els grups i l'ordre dels participants que s'hauran establit prèviament estaran constituïts per 5 o 10 participants, depenent del total d'inscrits. De la mateixa manera, també es valorarà la possibilitat de dur a terme entre 3 i 5 tirades (feridas) per participant, a causa de les limitacions que ens impose el temps disponible. 

●En la primera fase del concurs només podrà passar un únic participant de cada grup a la segona i definitiva, que serà el que haja aconseguit major número de feridas bones respecte als seus companys de grup. En cas d'empat d'un o diversos participants d'un grup, es decidirà quin d'ells passa a la fase definitiva mitjançant el desempat en tandes d'una sola ferida, quedant eliminat el primer que falle cometent falta, sempre que no fallen tots, i en aquest cas es repetirà l'última tanda.

●La segona fase estarà constituïda per un només grup format pels jugadors de cadascun dels grups inicials que haja aconseguit passar. En aquesta ocasió seran 5 els intents de cada jugador i resultarà guanyador el que major número de feridas bones haja aconseguit. En el cas d'empat, la sort del guanyador es decidirà de la mateixa manera que en la fase anterior.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte