• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Ple del mes de setembre

El passat dia 20 de va celebrar el ple de Junta Central Fallera corresponent al mes de setembre



El passat dia 20 de va celebrar el ple de Junta Central Fallera corresponent al mes de setembre, seguint l'establit en l'ordre del dia:

 

1. S'aprova l'acta anterior

2. Informe Presidència
El President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, informa al ple de la celebració del ple extraordinari que va nomenar al jurat de l'elecció que candidates a Falleres Majors 2017, que se celebra el pròxim dia 24 de setembre. Entre les novetats, l'horari s'avança una hora, i l'acte començarà a les 20hores. La fase final serà el 10 d'octubre amb la telefonada a les triades a Falleres Majors de València 2017, i l'11 d'Octubre se celebrarà la proclamació en l'Ajuntament de València. Abans de conèixer a les noves representants de la festa, se celebrarà el sopar de comiat de Falleres Majors de València i Corts d'Honor 2016 en La Ferradura el 7 d'octubre. El President de Junta Central Fallera, en resposta a una petició realitzada en l'assemblea de presidents de falla anuncia que la Delegació de Participació Ciutadana es converteix també en la delegació encarregada dels actes de solidaritat que s'inicien en les comissions. Pere Fuset també anuncia que la segona quinzena d'octubre es tornarà a convocar a tota la directiva.
José Manuel Acosta, Vicepresident Primer, va presentar la imatge de "Patrimoni", la gala d'elecció de candidates a Falleres Majors de València 2017. Les delegacions de festejos i infantils han sigut les encarregades de triar l'espectacle entre les tres propostes que es van presentar. Eva Altaver i Vicent Juan seran els encarregats de presentar la gala.
El divendres dia 23 finalitza el termini d'inscripció per a les Falles en "Un Comboi de Record" per a cuinar juntes. José Manuel Acosta convida a apuntar-se com a voluntari per a col·laborar amb aquest gran esdeveniment; i informa que per les incompatibilitats amb els horaris de la Lliga de Futbol el "Comboi" comença a les 15 hores.

3. Falles de nova creació
Exp. 43-2016/2017: Falla Montesa – Dr. Marañón - S'autoritza la seua creació
Exp. 50-2016/2017: Falla Camí de Vera – Dr. García Brustenga - Es denega la seua sol·licitud per no complir amb l'establit en el reglament.

4. Informe delegacions

Festejos. S'ha celebrat el sorteig del concurs de playbacks. El dia 15 va finalitzar el termini per a unificar falles per a la Cavalcada del Ninot

Infantils. El 29 d'octubre finalitza el termini d'inscripció de la "I Trobada Juvenil" que se celebrarà el 15 d'octubre en la Ciutat de l'Artista Faller. La delegació de infantils també ha realitzat el sorteig per als playbacks.

Participació Ciutadana. Els cursos CRE se celebraran al novembre. Destaca també la nova competència que assumeix aquesta delegació en relació amb els actes de solidaritat que celebrán les falles.

Esports. Es reprenen les lligues ja començades. Es recorda el repte que es va presentar en plens anteriors que convida a

Cultura. S'ha iniciat els concursos de teatre faller, que compta ja amb 3.235 espectadors. S'ha realitzat ja el sorteig de Balls al Carrer, que durarà des d'octubre fins al 5 de febrer. I l'escola de tabal, dolçaina i cant d'estil comença el seu curs el 13 d'octubre .Fins al 30 de setembre es poden fer arribar les inscripcions per al concurs de presentacions.

Privacitat. Es prega als delegats de sector que acudisquen a la delegació i facen arribar a totes les comissions la necessitat de complir amb els documents reclamats.

Juntes Locals. El pròxim 25 de setembre se celebrarà a Sueca l'acte d'homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana.

5. Precs i preguntes

El ple va finalitzar amb un agraïment en nom de tots els membres de Junta Central Fallera a Paco Llago amb motiu de la seua jubilació per la seua dedicació. Paco Llago es va acomiadar del ple amb unes paraules plenes d'humor, fidel al seu estil, que van fer al ple posar-se en peus.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 5144
  • ARF 5147
  • ARF 5150
  • ARF 5153
  • ARF 5167
  • ARF 5205
  • ARF 5212

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte