• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Propostes maquillatge i perruqueria

Propostes per a la col·laboració en els serveis de maquillatge i perruqueria en els desplaçaments oficials.

 

Propostes per a la col·laboració en els serveis de maquillatge i perruqueria per a les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor en els desplaçaments oficials.

Recentment, alguns professionals han mostrat interès per col·laborar gratuïtament amb Junta Central Fallera amb la prestació del servei de maquillatge i perruqueria de valenciana per a les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor.

Entenent les particularitats d'este tipus de serveis, i que pot ser d'interès per a Junta Central Fallera en els desplaçaments oficials als quals han d'acudir les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor, i amb l'objectiu d'oferir la possibilitat de presentar-se a aquest tipus de col·laboració a quantes empreses estiguen interessades, comença un període de presentació de propostes en què tot professional autònom o empresa interessada puga remetre les seues propostes d'acord als requisits següents:

Característiques del servei:
• Servei de perruqueria de valenciana i maquillatge per a la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor.
• Servei de perruqueria de valenciana per a la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor.
• Servei de perruqueria de valenciana i maquillatge per a les components femenines de Junta Central Fallera que formen part de la comitiva oficial.
• El pentinat a realitzar dependrà del vestit oficial que s'utilitze en cada cas: pentinat de tres ratlles i un monyo per al vestit del segle XIX, i pentinat de monyo únic darrere per al vestit del segle XVIII.

Lloc i dates de prestació del servei:
• El servei es prestarà en aquelles localitats en els quals hi haja desplaçament oficial amb estada i siga necessari i/o convenient la perruqueria i/o maquillatge en el lloc de destinació.
• Les dates del servei seran les corresponents a les d'estada de la delegació oficial de Junta Central Fallera en el lloc de destinació durant l'exercici 2016-2017.
• A manera d'exemple, i segons el que s'ha realitzat en altres exercicis, poden considerar-se les següents destinacions:
o Murcia, Festes de Primavera, mes de març.
o Alacant, festes de Fogueres, mes de juny.
o Burgos, Festes de San Pedro i San Pablo, mes de juny.
• De manera extraordinària, i segons agenda oficial, podran incloure's altres localitats de destinació, tant nacional com a internacional.

Condicions del servei:
• El servei haurà de prestar-se de forma integral en el lloc de destinació, llevat que s'acorde de forma diferent amb Junta Central Fallera.
• El servei haurà de respectar els horaris de l'agenda oficial, sense poder alterar-los en cap cas.
• Junta Central Fallera posarà a la disposició de l'empresa prestadora del servei d'una habitació individual d'hotel en cada localitat i durant el temps en què siga necessari el servei. En cas que l'empresa prestadora del servei requerisca de l'allotjament de més d'una persona, haurà de fer-se càrrec de l'allotjament extra, si ben Junta Central Fallera facilitarà la concertació de l'habitació extra per a facilitar la proximitat a la comitiva.
• L'empresa prestadora del servei formarà part de la comitiva oficial únicament quant a l'allotjament, havent de fer-se càrrec pel seu compte del transport i manutenció, i sense possibilitat d'acudir als actes conjuntament amb la comitiva.
• L'empresa prestadora podrà emprar la denominació de “Perruqueria/maquillatge oficial de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor en la localitat de….”, fent únicament referencia a la localitat en la qual presta el servei. Qualsevol acció de promoció haurà de ser consultada prèviament amb els responsables de Junta Central Fallera.
• El servei podrà prestar-se de manera gratuïta. En cas contrari, haurà d'oferir-se un pressupost per a la seua valoració.
• El servei haurà de prestar-se sempre segons les indicacions de la persona que Junta Central Fallera designe com a responsable de cada desplaçament.

Per a la presentació de sol·licituds, haurà de presentar-se la següent documentació:
• Dades de l'empresa: raó social, CIF, domicili, persona i dades de contacte.
• Curriculum vitae i trajectòria professional de l'empresa, especialment pel que fa al servei oferit.
• Pressupost corresponent a la prestació del servei, si escau.
• Exemples de treballs previs realitzats en relació amb el servei proposat.
• Qualsevol altra documentació o proposta que puga resultar d'interès.

La documentació haurà d'enviar-se per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb anterioritat al 31 d'octubre de 2016.


Junta Central Fallera seleccionarà, d'entre totes les propostes presentades, aquelles que al seu judici oferisquen unes millors condicions per al realç i complementarietat de la indumentària oficial de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor.

Per a qualsevol dubte sobre el procediment, poden dirigir-se a José Martínez en el telèfon 963.521.730 o en el correu-i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte