• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Resum de l'assemblea de maig

Resum de l'Assemblea General Ordinària de Presidents i Presidentes de Falla.

Ordre del dia:

 

1. L’Assemblea de Presidents aprova l'acta del mes d'abril

 

2. Constitució de Junta Central Fallera

El Secretari General fa lectura dels vocals de lliure designació que formaran part per a l’exercici 2017-18 de la JCF. El President llig l'organigrama de Junta Central Fallera.

 

3. Informe de Presidència

La delegació d’Esports està preparant els campionats de futbol sala i futbol 7 que s’iniciaran per setembre. També s’està treballant en l’organització del campionat de pàdel. S’intentarà millorar les instal·lacions on es juguen els partits. Ha començat la primera fase del campionat de parxís i el 22 de juny serà el sorteig de la següent fase.El 24 de maig es tanca la inscripció del campionat de futbolí.

La delegació d’Infantils convoca el concurs de dibuix per al dia 10 de juny en els jardins situats en l’antic hospital.

La delegació de Cultura ha convocat a les comissions interessades en el concurs de teatre a una reunió per a consensuar les seues bases.

El 30 de maig es pagaran les subvencions a les comissions participants en la Cavalcada del Ninot.

El 14 de juny es tanca el termini perquè els sectors es pronuncien on volen realitzar les preseleccions. Del 19 al 23 de juny estaran exposats els llistats amb les candidates.

La regidoria de residus sòlids posa a l’abast de les comissions uns nous contenidors per a dipositar les cendres de les fogueres de Sant Joan i de qualsevol altre esdeveniment que hagen de celebrar.

S’han pagat les subvencions de falles a 286 comissions. La resta té pendent per a justificar alguna subvenció. Se’ls enviarà requeriments perquè agilitzen les correccions.

L’avanç de les bases del programa “Germanor” s’ha enviat a les comissions.

Les bases per als aniversaris de les comissions s’estan gestionant. Quan isquen publicades en el BOP, s’avisarà a les falles.

Els permisos de les celebracions de la festivitat de Sant Joan, autoritzades per al 17 i 24 de juny, s’han de demanar amb 30 dies d’antelació.

 

4. Elecció de la comissió de Recursos

Són nomenats membres de la comissió, en representació de JCF Antonio Lázaro López i Antonio Muñoz López, i com a assessor jurídic Vicente Escribano Barberá. En representació dels presidents de falla sols es presenta Antonio de Zarate Moltó de la comissió fallera núm. 271 ( mossén Milà). Se sorteja la resta de membres entre els components de l’Assemblea. Són elegits José Ricardo Juan Amorós de la comissió fallera núm. 199 (Veneçuela-A.Sales), i Vicente Fuster Cortina de la comissió fallera núm. 14 (A.Cadarso-C.d’Altea). Com a suplent és elegit Esteban Polo Matias de la comissio fallera núm. 63 (Ripalda-Soquers).

 

5. Aprovació, si procedix, de les normes d'elecció de les Falleres Majors de València.

La Directiva presenta per a la seua aprovació la normativa aprovada en l’exercici passat. El President informa que els delegats de sectors presentaren el dia del Ple una altra proposta que no s’ha pogut estudiar i que afecta sols a la segona part del procés. Proposa que se sotmeta a votació la normativa presentada per la directiva i que, en cas que en el següent Ple se’n propose alguna modificació, es passarà a la següent Assemblea perquè siguen aprovades estes. La normativa presentada és aprovada per unanimitat.

 

6. Precs i preguntes

El representant de la comissió núm. 100 pregunta què s’ha votat realment en el punt anterior. Se li contesta que la mateixa normativa que l’any passat i que l’articulat relatiu a la segona part del procés podrà modificar-se pel Ple i ratificar-se per l’assemblea si s’atén la proposta presentada pels delegats de sectors.

El representant de la comissió núm. 289 mostra la seua preocupació per la tardança del cobrament de les subvencions. El president contesta que en el present exercici s’intentarà accelerar el pagament gràcies a diversos canvis en la normativa com ara la presentació dels contractes de les falles abans de l’estiu.

El representant de la comissió núm. 391 manifesta que no han pogut presentar-se a les subvencions per la seu electrònica perquè esta no funcionava bé. El president li contesta que en eixe cas hauria d’haver passat per la regidoria perquè l’assessoraren, ja que, passat el termini, la seu electrònica no registra cap subvenció.

El representant de la comissió núm.286 exposa que és una falla afectada pels canvis de noms de carrer i vol saber què passarà. El president li contesta que tindran assessorament jurídic i s’està estudiant traure algun tipus d’ajuda.

El representant de la comissió núm. 35 pregunta per l’autorització de la festa del mig any. El president contesta que no pot precisar quan serà i que s’intentarà tancar eixe tema abans de l’estiu.

El representant de la comissió núm. 76 pregunta perquè s’han convocat el programa “Germanor” d’este exercici quan encara no s’ha pagat el de l’any anterior. El President contesta que no s’ha pagat perquè les comissions no han justificat alguna altra subvenció.

JVZC5488

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte