• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

(Actualitzat) Torneig d'Estiu de Futbol Sala

S'obri el termini d'inscripció per al Torneig d'Estiu de Futbol Sala.

S'informa a les comissions de JCF que s'obri el termini d'inscripció per al Torneig d'Estiu de Futbol Sala.

El torneig es jugarà el dissabte 8 de juliol, i en cas de ser necessari, la fase final tindria lloc el diumenge 9 de juliol. L'inici del torneig està previst a les 10:00 h. del dissabte. Se celebrarà sorteig previ per a distribuir els grups de la fase prèvia. Cada falla jugarà un mínim de 3 partits. Els partits tindran una durada de dos parts de 20 minuts.

El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el dilluns 3 de juliol. La inscripció es farà per secretaria virtual, comprovant des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en JCF com a membres de la comissió participant.

El preu d'inscripció serà de 140 € per equip, no havent-hi límit de jugadors per equip. El pagament de la inscripció es realitzarà mitjançant transferència, al compte nº: ES1401827312910201613651, i com a concepte: Torneig Falles + Nom de l'Equip (nom de la falla). Com a beneficiari es posarà: “Ignacio Olcina (FutbolLive)”. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció. La inscripció només es retornarà en cas que finalment no es realitze el torneig. Si el torneig es realitza i la falla inscrita no acudix, no tindrà dret a devolució de la inscripció.

El torneig es disputarà en el pavelló municipal de Paterna, situat en la Urbanització Polígon industrial nord 23, 46988 Paterna, València.

En el següent enllaç es poden consultar les normatives del torneig.

Normatives torneig

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte