• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Premis de les Lletres Falleres 2018

Es presentaren més de 421 treballs i es van repartir vora 5.000 euros en premis

La Federació de Lletres Falleres ha anunciat que el proper dijous 9 de novembre tindrà lloc a Tavernes de la Valldigna la presentació dels Premis de les Lletres Falleres 2018 i que, segons han avançat, comptaran amb novetats.

La cita està programada per a les 20 hores a la Casa de la Cultura de la localitat de la Safor, i compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

A la mateixa es presentaran les bases dels Premis del proper any, que entre altres aspectes, valoren el disseny i la temàtica dels llibrets de falla, així com la portada, apartat infantil, coherència, poesia satírica, assaig o la millor piulada satírica a la xarxa social Twitter.

En l’edició de 2017, la Federació de les Lletres Falleres va repartir una desena de premis: Premi Soler i Godes, Premi Malva d’Alzira, Premis Mocador i Emili Llueca, Premis Mestre Ortifus, Premi Climent Mata, Premi Carles Cortina, Premi COMFET, Premi + Complet i Premi #PLF. No obstant, però, la

Federació ha anunciat que per al proper any hi haurà novetats, que seran desvetllades a l’acte del proper dijous.

En l’edició d’aquest any es presentaren més de 421 treballs, participant un total de 272 comissions de tot el territori valencià, i es van repartir vora 5.000 euros en premis.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h