• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Entrades Gala de la Cultura i Gala Infantil de la Cultura 2018

Informació sobre les entrades per a les Gales de la Cultura de 2018.  

Des de la Delegació de Cultura de Junta Central Fallera comuniquem a totes les Comissions que hagen sigut nominades en el LXIV Concurs de Teatre en Llengua Valenciana, en les diferents categories establides, així com als directors i a les directores, i als actors i a les actriu nominades, que les entrades per a la Gala de la Cultura que se celebrarà el pròxim divendres, 19 de gener de 2018, a les 21:30 hores al Palau de Les Arts Reina Sofía, podran retirar-se en la mateixa Delegació de Cultura els dies 15, 16 i 17 de gener, de 18:30 a 20:00 hores. També podran arreplegar-les les tres comissions nominades al Premi que atorga la Taula Valenciana d'Autors Teatrals. Així mateix, podran retirar les entrades corresponents als guanyadors de qualsevol dels premis del Concurs de Declamació en les modalitats Juvenil i Senior. 

Igualment, les comissions infantils nominades en el XXXV Concurs Infantil de Teatre en Llengua Valenciana, els directors i les directores, i els actors i les actrius que hagen sigut nominats podran retirar les entrades per a la Gala Infantil de la Cultura que se celebrarà el dissabte, 20 de gener de 2018, a les 18:00 hores al Palau de Les Arts Reina Sofía, els mateixos dies 15, 16 i 17 de gener de 18:30 a 20:00 hores. De la mateixa manera, també podran retirar les entrades corresponents els guanyadors de qualsevol dels premis del Concurs Infantil de Declamació, en les modalitats A, B, C i Extraordinari. 

Recordem a les comissions participants que no obtingueren cap nominació que podran sol·licitar a la Delegació de Cultura mitjançant un correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) dos entrades per a dites gales, abans del dia 8 de gener de 2018. En cas de no sol·licitar-les, a partir d'esta data, la Delegació de Cultura farà ús d'elles i no tindran dret de reclamar-les. 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte