• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

III Torneig Laser Game Juvenil

Cada partida tindrà una duració de 15 minuts 

La Junta Central Fallera, a través de la Delegació d'Infantils i Joventut, vos anima a participar en este tercer torneig Laser Game pensat especialment per a xics i xiques d'edats compreses entre 14 i 18 anys.

El Laser Game és un joc col·lectiu d'habilitat, destresa i treball en equip, Tots participen! Planeja la teua estratègia, afina la teua punteria i porta la teua comissió a la victòria.

Proposem una activitat lúdica, esportiva i segura amb equipació d'última tecnologia 100% làser. El sistema de joc és molt simple: cada jugador és equipat amb un jupetí i una pistola làser, les partides duren 15 minuts i transcorren en laberints foscos animats amb llums, música i boira. L'objectiu del joc és desactivar el major número d'adversaris possible evitant al seu torn ser alcançat pels seus tirs.

El campionat se celebrarà en les instal·lacions de Quest LaserCafe situades a l'Av. de Pío Baroja, núm.3, de València (al costat del Bioparc.)

Bases del torneig:

  • Podran participar en este Concurs totes les comissions falleres que ho desitgen i estiguen degudament registrades en el cens de la Junta Central Fallera.
  • Els equips estaran formats per 7 jugadors d'edats compreses entre els 14 i els 18 anys (sense límit d'equips per falla), però cada jugador només podrà formar part d'un equip. Els equips disposaran de la possibilitat d'apuntar un suplent que podrà substituir un dels jugadors en cas d'absència.
  • El torneig constarà d'una jornada de classificació en horari de matí (10:00 a 14:00 h) prevista per al 20 de gener, i d'una jornada per a la final prevista el 21 de gener, en horari també de matí. Existix la possibilitat d'afegir més jornades classificatòries al torneig segons el nombre d'equips i de falles participants.
  • Si per qualsevol motiu o circumstància, el dia de la classificació o de la final, l'equip no poguera participar, quedarà eliminat d'este concurs, no podent disputar les seues partides un altre dia i perdent el dret a recuperar el cost de la seua participació.
  • L'import de la inscripció en el torneig serà de 49 € per equip i donarà dret a jugar la jornada classificatòria i, si escau, també la gran final.
  • Les comissiones participants hauran d’aportar, al costat del full d'inscripció, el resguard acreditatiu de l'ingrés o de la transferència en el compte de Cajamar expressament obert a este fi, amb el codi IBAN ES73 3058 2108 8127 3100 0037.
  • La recepció d'inscripcions i resguards es farà en la Delegació d'Infantils i Joventut de la Junta Central fallera, de dilluns a dijous i de 18:00 a 20:00 h, o a través del correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Finalitza el termini el dia 15 de gener de 2018.
  • Durant les jornades de la classificació i de la final, les partides tindran una durada de 15 minuts i es jugaran dos partides per cada equip. La modalitat de joc serà per suma total de punts obtinguts per l'equip en les dos partides realitzades en lasèrie classificatòria (cadascuna d'elles en un laberint diferent). Els quatre equips que hagen obtingut les millors puntuacions en les jornades de classificació passaran a jugar la gran final. Les partides estaran regulades per personal del Laser Game i de la Delegació d'Infantils i Joventut, el qual podrà sancionar amb la pèrdua de punts a aquells equips que no complisquen les regles del joc.
  • La final es desenvoluparà l'últim dia de la competició, amb una durada de 15 minuts per partida, entre les quatre falles que hagen obtingut les millors puntuacions en les jornades de classificació. La modalitat de joc serà igual que en les classificatòries, per suma total de punts obtinguts. Es disputaran dos partides per equip en la final. En cas d'empat, serà guanyador l'equip que major summa de puntuació haja obtingut en les partides classificatòries.
    Les puntuacions seran controlades i registrades per l'organització i comunicades a la resta de participants. Els resultats de cada jornada s'exposaran en la pàgina web de la Junta Central Fallera (www.fallas.com).
    El Jurat està facultat per a interpretar les bases d'este concurs, i podrà decidir sobre aquelles qüestions no previstes en les mateixes. Les seues decisions seran inapel·lables.
  • La Junta Central Fallera es reserva el dret a suspendre el Concurs si les inscripcions no superen el 10% del cens de Falles de la Junta Central Fallera.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte