• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

LVIII Concurs de Fotografia de Falles

Bases i Inscripció del certamen

Inscripció

Bases

Participants

Totes les persones siguen o no professionals de la fotografia.

Modalitat

Fotografies en color i blanc i negre.

Tema

Obligatòria i exclusivament sobre les Falles 2018: el seu ambient, gents, esdeveniments...

Obres

Cada concursant podrà lliurar un màxim de dues fotografies per modalitat, amb total llibertat de tècniques, procediments i muntatges.

Presentació

La grandària de la imatge no excedirà mes de 40x50 i no podrà ser inferior a 20x25. Haurà d'anar muntada sobre suport blanc rígid (sense paspartú) de 5mm de grosor amb mesures 40x50.

En les obres haurà d'observar-se les més elementals normes de qualitat i conservació de l'obra. També cal presentar l'obra en format digital (JPG o TIFF) amb les següents característiques: 1920x1080 píxels a 300ppp.

L'obra tindrà títol i lema.

No s'arreplegarà fotografia que no porte suport digital ni les dades correctes.

Identificació

En el dors de cada obra figurarà el lema i el títol utilitzant per a açò els butlletins inserits en la inscripció.

En un sobre aparte, degudament tancat i identificat amb el lema, s'inclourà el butlletí d'inscripció degudament emplenat.

Aquest butlletí es podrà també les pàgines de Nou Centre i en Associació Fotogràfica Valenciana.

Drets

Exempts

Jurat

Es compondrà de 5 persones amb coneixements de fotografia i reconeguda trajectòria en aquest món , sent els mateixos els que adjudicaran els premis, i, si és el cas, les seleccionaran per a la seua exposició. La decisió del jurat és inapel·lable, sent ells els que eliminaran aquestes obres que no complisquen amb les bases. S'adjudicaran els premis establits, no podent declarar-se cap "desert".

Premis

Gran Premi Levante-EMV a la fotografia més enginyosa. Dotat de 300 euros i un trofeu de Levante-EMV.

Gran Premi Nou Centre "la càmera va estar allí" a la millor instantània de totes. Dotada amb una targeta regale de 300 euros i *Socarrat.

Gran Premi La Joia Indumentaristas a la millor fotografia de la represente la indumentarista valenciana. Dotat amb un tall de tela valenciana d 5.5 metres i trofeu.

En cada modalitat (Color i B/N) s'adjudicaran els següents premis:

1º Premi: Targeta Regale Nou Centre de 150 euros, *Socarrat de Nou Centre, 2 entrades per a la Sala Rambleta i llibre.

2º Premi: Targeta Regale Nou Centre de 100 euros, *Socarrat de Nou Centre, 2 entrades per a la Sala Rambleta i llibre.

3º Premi: Trofeu AGFOVAL, Targeta Regale Nou Centre de 50 euros, *Socarrat de Nou Centre, 2 entrades per a la Sala Rambleta i llibre.

Accesit 1:Socarrat de Nou Centre i llibre

Accesit 2: Socarrat de Nou Centre i llibre.

La Delegació de Cultura de JCF es reserva el dret d'ampliar el nombre de premis, si la qualitat de l'obres segons el parer del jurat ho aconsellara, mitjançant el lliurament de accesit que correspondería al ja esmentat anteriorment més un trofeu cortesia de JCF.

Les fotografies premiades quedaran a la disposició de la JCF. Els autors d'aquest *manterial cedeixen a JCF el dret a la seua publicació, difusió i ús, sempre que es faça constar el nom de l'autor o autora.

Els autors de les obres premiades, exposades i presentades es fan totalment responsables de l'autoria i, per tant, són completament responsables de les reclamacions que pogueren sorgir per drets d'imatge, alliberant de tota *reponsabilidad a *JCF i les entitats patrocinadors o col·laboradores.

Termini de lliurament

Hauran de lliurar-se en la Junta Central Fallera, Av. de la Plata nº 117, de dilluns a dijous i de 19-20:30, del 10 d'abril al 10 de maig de 2018. Les obres podran lliurar-se en mà, per missatgeria.

Exposició

Tindrà lloc en la plaça interior de Nou Centre i s'inaugurarà el 7 de juny a les 19 hores.

Fallada i lliurament de premis

Es farà visible el resultat en la pàgina de Junta Central Fallera, en la de Nou Centre i la de l'Agrupació fotogràfica Valenciana. El lliurament de premis es realitzarà en l'acte de clausura de l'exposició a les 19:00 el 14 de juny.

Devolució de les obres

Del 20 de juny al 19 juliol els autors podran venir a arreplegar-les a JCF. Les que no siguen retirades formaran part de l'arxiu fotogràfic de JCF. Per a retirar-les haurà d'acreditar-se que és l'autor mitjançant la presentació del DNI, el resguard del lliurament de l'obra o autorización expedida en la qual es reflectisca el DNI de l'autor.

Les entitats col·laboradores així com JCF no es fan responsables de deterioracions, robatoris, o extraviaments de les fotografies que es presenten a concurs, ocasionades per causes alienes a la seua voluntat.

Els concursants accepten la totalitat de les bases.

La inauguració i clausura d'aquest concurs estaran precedits per la Fallera Major, Rocío Gil Uncio i la seua Cort d'Honor.

Les seues dades estan registrades en el fitxer de "Concurs" d'ús exclusiu de JCF. Si vostè desitja exerceix el seu dret d'accés, *reticficación o cancel·lació ha de posar-se en contacte amb la Secretaria aquesta entitat mitjançant escrit, fax o e-mail

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte