• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Premis a la diversitat i la solidaritat de les falles

Coneix ací les quatre entitats que atorguen aquest reconeixement

Des de la Delegació de Participació i Solidaritat volen fer-vos arribar informació sobre entitats que atorguen premis a les falles que visibilitzen diferents aspectes de la diversa realitat social de què formem part, en escenes aïllades o en el conjunt de la falla.

A hores d'ara, quatre són els concursos que s'oferixen per a premiar la diversitat o la solidaritat de les falles:

PREMIS “CALIU”: Promoguts per la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de València, a fi de potenciar la plena igualtat de la ciutadania dins de la seua diversitat. Premien les falles que, pels seus elements, tractament dels temes i materials, tinguen un concepte igualitari i divers.

PREMIS “LA NOSTRA CIUTAT, EL TEU REFUGI”: Promoguts per CEAR, Creu Roja i ACCEM, amb la col·laboració de la Regidoria de Cooperació al Desenrotllament i Migració de l'Ajuntament de València. Premien les escenes o falles que per la crítica i la sátira visibilitzen la realitat de les persones refugiades.

PREMI “ARCOIRIS”: Promogut per LAMBDA. Premia la falla gran i la infantil que millor tracten la diversitat sexual, de gènere i familiar.

PREMI “CONTROLA CLUB”: Promogut per l’ONG Controla Club. Destinat a premiar la millor escena que transmeta els valors de la campanya “Si te’n passes, t’ho perds. Controla en Falles”, que fa referència als problemes que poden provocar el consum d'alcohol i drogues.

Els enllaços són els següents

http://virtual.fallas.com/impresos/2019_controla.pdf

http://virtual.fallas.com/impresos/2019_refugi.pdf

http://virtual.fallas.com/impresos/2018_caliu.pdf

http://virtual.fallas.com/impresos/2019_arcoiris.pdf

Si teniu interés a obtindre més informació, i el més prompte possible, poseuvos en contacte amb la delegació a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte