• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat 2018

Els actes, organitzats per la Junta Local de Benicarló, se celebraran els dies 6 i 7 d'octubre

El cap de setmana vinent Benicarló s'engalanarà per a homenatjar a les Falleres Majors de la Comunitat 2018. Dos dies de celebració, organitzats per la Junta Central de Benicarló, en els que participaran vint-i-vuit Juntes Locals i on també estaran presentes les Falleres Majors de València 2018, Rocío Gil i Daniela Gómez. 

Els actes començaran el dia 6 d'octubre amb una cercavila fins a la plaça Constitució, a les 18:30h. Una vegada allí, començarà l'acte de “Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana 2018” amb l'intercanvi de fotografies. Una vegada finalitzat, haurà de nou una cercavila fins a la plaça Mosén Tomás.

Com no podia ser d'una altra manera, la pólvora també estarà present en aquesta cita i la “Pirotècnia Tomàs” de Benicarló dispararà, a les 21:30h, la mascletà en la plaça Constitució, on les Juntes Locals convidades disposaran d'una localització establida per a elles.

Per a continuar amb la celebració, els participants acudiran al Restaurant El Mas on es realitzarà la fotografia de “germanor” i on gaudiran del sopar-ball de gala.

Els actes continuaran el diumenge 7 d'octubre amb la inauguració de l'exposició “45 Anys de Falles a Benicarló” en la capella del Mucbe, a les 11:30h. Finalment, a les 14h la Junta Local de Benicarló oferirà un menjar als assistents.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h