• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Inscripció II Trofeu FMV de Futbol Sala Femení

El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el 3 de desembre

 

S'informa a les comissions de la Junta Central Fallera que s'obri el termini d'inscripció per al II TFMV de futbol sala femení. El campionat es disputarà el dia 6 de desembre.

El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el 3 de desembre. La inscripció es farà enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom complet i cens, i se comprovarà des de la Delegació d'Esports que les jugadores consten censades en la JCF com a membres de la comissió o sector participant.

Els equips podran estar formats per components de diferents falles. En el cas que no hi haguera suficients jugadores en la mateixa comissió, es podran inscriure en l'equip components de diverses falles del mateix sector, que jugarien amb el nom del sector.

El preu d'inscripció serà de 50€/equip, havent-hi un límit mínim de 5 jugadores inscrites i un màxim de 18 per equip.

El pagament de la inscripció es realitzarà mitjançant transferència, al compte ES73 3058 2108 8127 3100 0037, i s’indicarà com a concepte el nom de la comissió o sector participant i el concepte futbol sala femení. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció. La inscripció només es retornarà en cas que finalment no es realitze el torneig. Si el torneig es realitza i la falla inscrita no acudix, no tindrà dret a devolució de la inscripció.

El campionat es disputarà en la Instal·lació Esportiva Municipal de Natzaret.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h