• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Trobada de Diversitat Cultural de JCF

Tindrà lloc el pròxim dia 30 de novembre, divendres, en horari de 18:30 a 20:30h

 

Des de la Delegació de Participació i Solidaritat de la JCF, volem convidar-vos a la TROBADA DE DIVERSITAT CULTURAL que hem organitzat en col·laboració amb el Consell de Migració de la ciutat de València, que tindrà lloc el pròxim dia 30 de novembre, divendres, en horari de 18:30 a 20:30h, al Saló d’Actes de la JCF. L'objectiu d’este encontre és apropar els diferents col·lectius d’immigrants que formen part del nostre veïnat en les comissions falleres, en les nostres festes, i vicerversa. La millor manera d’acostar-nos els uns als altres és conéixer-nos, compartir experiències i reflexions. L’estructura de la trobada serà la següent: 

1 .Introducció per part de la JCF de l’origen de les falles i els seus significat i essència.

2. Intervenció dels integrants del grup de diversitat i interculturalitat del Consell Local d’Immigració. Dades demogràfiques. Experiències de bones pràctiques.

3. Intercanvi d’experiències entre fallers i no fallers. Com millorar la relació entre els diferents col·lectius.

Si desitgeu assistir, envieu un correu a l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant-nos el nom de la vostra falla i el telèfon de contacte.

 El termini d'inscripció finalitza el 27 de novembre.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte