• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Arriba el II Campionat de Màdel (Pilota valenciana)

El 19 de maig en Massanassa

S'informa a les comissions falleres que s'obri el termini d'inscripció per al II Campionat de Màdel de la Junta Central Fallera.

El torneig es disputarà el diumenge 19 de maig, en horari de matí, en Futbolcity Padelcity Massanassa, situat en C/Poliesportiu, 2, 46470- Massanassa.

Els equips estaran formats per dos jugadors i cada falla podrà inscriure el nombre d'equips que desitge. Un jugador tan sols podrà estar inscrit en un equip.

El termini d'inscripció i pagament finalitza el 16 de maig. La inscripció ha de realitzar-se per secretaria virtual. El preu d'inscripció serà de 10 € per equip. El pagament es realitzarà mitjançant transferència al compte ES73 3058 2108 8127 3100 0037, indicant com a concepte “Madel + el nom de la falla” i beneficiari “Esports”. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció.

El format del torneig serà de lliga i fase final, garantint un mínim de 3 partides a cada equip. En cas de no arribar a 10 equips participants no es realitzarà el campionat.

El reglament de joc és similar al del pàdel, exceptuant el colp de la pilota que es realitza amb la mà, i la pròpia pilota que és semblant a la badana però de major grandària i menys duresa. El servici es realitza amb la mà “roïna” i l'equip guanyador de la partida serà el primer que arribe a 30 punts, amb el tanteig de la pilota valenciana.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte