• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Informació rellevant sobre el "Carnet Teatrer"

Ja es pot passar per JCF per a comprovar l'assitència en la passada temporada de Teatre Faller

 

La delegació de Cultura de Junta Central Fallera comunica a tots els “fallers-teatrers” que ja poden passar per Junta Central Fallera amb el seu “Carnet Teatrer” a fi de poder convalidar-lo i comprovar si els corresponen les entrades o descomptes per assistir a les representacions dels teatres col·laboradors.

El termini d’entrega i comprovació dels Carnets Teatrers és des del dilluns 17 de juny fins al dimecres 26 de juny, en horari de dilluns a dijous, de 18:30h a 20:00h, en la delegació de Cultura de JCF.

Vos recordem que totes les persones que tinguen el Carnet Teatrer i acrediten l’assistència a més de 31 representacions del concurs obtindran un val per a canviar per dos entrades gratuïtes per assistir a una representació en un dels següents teatres: La Rambleta, Sala Rialto, Teatre Principal, Olympia, Talia, TAC de Catarroja, Sala Russafa i Sala Flumen. Les entrades estaran subjectes a la disponibilitat de les sales.

En cas d’assistir a un mínim de 18 representacions, el titular del Carnet Teatre tindrà dret a disfrutar d’un val descompte per a la compra de qualsevol entrada en els teatres gestionats per la Generalitat Valenciana, a través de Culturarts, en la ciutat de València.

El dia 26 de juny, després del sorteig de l’ordre d’actuacions per a la pròxima temporada de Teatre Faller, es farà el lliurament d’entrades i descomptes a les persones corresponents.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte