• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Inscripció en el XXVII Campionat de Petanca de la Junta Central Fallera

Inscripció en el XXVII Campionat de Petanca de la Junta Central Fallera

S'informa les comissions de la JCF que s'obri el termini d'inscripció per a petanca.

El torneig es jugarà els diumenges, dies 20 d'octubre, la primera fase, i 10 de novembre, la fase final. L'inici del torneig està previst a les 09.00 hores.

El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el 16 d'octubre. La inscripció es farà per secretaria virtual, i es comprovarà des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant. La fiança serà de 10 € per equip, amb la inscripció gratuïta.


El pagament de la fiança es realitzarà mitjançant transferència a CAJA MAR, compte núm.: ES73 3058 2108 8127 3100 0037 i com a concepte: “Petanca JCF”, com a beneficiari es posarà “Esports JCF” i com a ordenant el número i nom de la falla. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la fiança. El pagament de la fiança haurà de realitzar-se com a data límit el 16 d'octubre que es retornarà a tots els equips que participen en el campionat i disputen totes les seues partides.


El torneig es disputarà al Parc de l'Oest. La primera fase es disputarà en format suís a quatre rondes (les jornades se sortegen aparellant a equips amb la mateixa puntuació). Les partides tindran una durada màxima d'una hora, començant totes les partides de cada jornada amb la xiuletada inicial. Els huit millors equips passaran a la final. En cas d'empat a nombre de victòries es tindrà en compte la diferència de punts.


La segona fase constarà de dos grups de quatre equips, enquadrats segons la classificació de la primera fase. Els campions de grup disputaran la final i els subcampions el tercer i quart lloc. En esta fase les partides tindran una durada màxima d'una hora i quart, excepte la final i tercer lloc que no tindran límit.


Les partides, horari i classificació després de cada ronda es penjaran en un tauló al costat de la taula de control.


CONSIDERACIONS A TINDRE EN COMPTE EN EL CAMPIONAT:


1.-Els equips estaran formats entre 3 i 5 jugadors, podent jugar únicament 3 persones en cada partida, no podent-se canviar al llarg d'esta. Una vegada un jugador siga canviat no podrà tornar a participar en el campionat.


2.- Serà norma d'obligat compliment presentar el DNI en la taula de control abans de la primera partida (9.00), havent d'estar tots els components de l'equip a l'hora de començament de la competició.

3.- Totes les partides de cada ronda s'iniciaran de forma simultània en fer sonar el xiulet per l'àrbitre. Una vegada finalitze el temps es farà saber mitjançant una altra xiuletada. Una vegada sone la xiuletada final la partida acabarà quan s'acaben les boles d'eixe torn.


4.- En el cas que alguna de les falles no es trobe a l'hora indicada en el seu camp de joc, se li sumara un punt en contra per cada minut que arribe tard després d'un termini de 5 minuts de cortesia. En el cas que arribe amb més de 15 minuts de retard se li donarà la partida per pèrdua 13-0.


5.- En cas que algun equip inscrit no es presente el dia de la competició, totes les seues partides se li donaran per perdudes amb un resultat de 13-0.


6.- En cas d'alguna jugada dubtosa, es podrà sol·licitar la presència d'un component de la Delegació d'Esports de la JCF per a dirimir esta jugada.


7.- El reglament i funcionament de cada partida seguirà el “Reglament oficial per a l'esport de la petanca” de la Federació Espanyola de Petanca, disposant la Delegació d'Esports d'un exemplar en la taula de control a la disposició dels participants en el torneig.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte