• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Condicions per als patrocinis privats als play-backs

Condicions per als patrocinis privats del concurs de play-backs de JCF exercici 2019-2020.

1 -  Consideració de patrocinis

Tindràn la consideració de patrocinis les aportacions en metàl·lic per part del sector privat per a la realització de les activitats que es programen dins del marc del concurs de Play-back de JCF exercici 2019-2020.


2 - Condició de patrocinador

Podran tindre la condició de patrocinador les persones jurídiques sotmeses al dret privat, que tinguen plena capacitat d'obrar i no estiguen incurses en cap de les prohibicions per a contractar establides en la Llei. Per a acreditar, entre altres, aquest últim extrem, la instància integrarà una declaració responsable relativa als punts següent:

     - No trobar-se comprés/a, o que l'empresa a la qual representa els/les administradors/es i representants no es troben compresa, en cap de les prohibicions i incompatibilitat per a contractar regulades en l'article 71 de la Llei de Contractes del Sector Públic


    - No vulnera la normativa fiscal emparant-se en els denominats paradisos fiscals a fi d'eludir les seues obligacions i la seua responsabilitat davant les autoritats espanyoles. En el supòsit que aquesta sol·licitud fóra subscrita per apoderats de la mercantil, declaren que es troben vigents en l'actualitat.


    -Estar al corrent de les seues obligacions tributàries amb Hisenda i amb la Seguretat Social.


      -Que l'empresa a la qual representa, si es tracta d'una empresa estrangera, se sotmetrà a la jurisdicció dels jutjats i tribunals espanyols de qualsevol ordre per a totes les incidències que, de manera directa o indirecta puguen sorgir.


     - Per a qualsevol controvèrsia que puga presentar-se com a conseqüència del contingut o interpretació del present document i la seua execució, totes dues parts acorden expressament sotmetre's als Jutjats i Tribunals de València capital.


3-Objecte del patrocini

El patrocini revestirà la modalitat de contracte de patrocini publicitari. Podran concórrer totes o alguns tipus d'aportacions en una mateixa activitat patrocinada. Les aportacions podran cobrir la totalitat o part de l'activitat patrocinada i procedir de diversos patrocinadors.

PATROCINI DE L'ACTIVITAT

El patrocini estarà compost per:


Visibilitat davant les 37 comissions infantils inscrites (mitjançant publicitat), la participació de la qual es desenvolupa al llarg de 6 jornades. L'aforament de la sala és de 500 persones cada dia.

Visibilitat davant les 29 comissions majors inscrites (mitjançant publicitat), la participació de la qual es desenvolupa al llarg de 7 jornades. L'aforament de la sala és de 500 persones cada dia.

Publicitat en el fullet del concurs de Play-back, que té una tirada de 3000 exemplars.

Visibilitat (mitjançant publicitat) en el Photocall.


Activitat: patrocini

Aportació monetària des de: 500€

4 - Procediment

Junta Central Fallera notificarà l'acceptació o denegació de la proposta per a ser patrocinador. Junta Central Fallera es reserva el dret de no acceptar patrocini per raons d'interés públic. Queden expressament excloses les propostes de patrocini de caràcter partidista o aquelles que promoguen el consum de drogues, o tinguen un contingut violent, sexista, xenòfob, o contra els democràtics. En tot cas els anuncis han d'ajustar-se al que es disposa en la Llei 34/1988, general de publicitat, il·lícita i enganyosa i qualsevol altra normativa municipal.


5 - Termini de presentació de la sol·licitud

Primer: Les entitats interessades disposen d'un termini màxim de 10 dies hàbils des del dia següent de la publicació en la pàgina web de Junta Central Fallera.

Segon: Publicar les condicions que regiran els patrocinis privats del Concurs de Play-backs 2019-2020 en la pàgina web de Junta Central Fallera.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte