• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Bases del XLV Concurs de Betlems

Instruccions i bases del XLV Concurs de Betlems de Junta Central Fallera.

La Junta Central Fallera, sempre atenta a mantindre les nostres tradicions per mitjà de la seua DELEGACIÓ D’INFANTILS I JOVENTUT, convoca el XLV CONCURS DE BETLEMS en les modalitats de “TRADICIONAL” i de “LLIURE DISSENY“. A este efecte i per tal de poder concursar, les comissions de falla participants es comprometen a instal·lar, en els seus casals i en lloc preferent, un betlem que haurà d'estar muntat el dia 6 de desembre de 2019.


El jurat començarà les seues visites a les 10 hores els dies 7 i 8 (dissabte i diumenge), i, després de l'esmorzar de migdia, continuarà el seu recorregut amb la resta de betlems fins a la conclusió dels programats per a cada un dels esmentats dies.


1.- Hi haurà dos modalitats de betlems, una denominada BETLEM TRADICIONAL i l’altra denominada de LLIURE DISSENY. En cadascuna d’elles hi haurà dos categories:

CATEGORIA “A”: Estaran inclosos tots aquells betlems que reunixen una superfície major de 8 metres quadrats en total.

CATEGORIA “B”: Estaran inclosos tots aquells betlems que reunixen una superfície mínima de 3 metres quadrats i màxima de 8 metres quadrats.


2.- Per a considerar un betlem de concurs, este haurà de portar inclosos obligatòriament com a elements bàsics, els següents passatges bíblics:

L’Anunciació de l’Àngel a la Mare de Déu

L’Anunciació de l’Àngel als pastors

El Naixement

L’Adoració dels pastors

Els Reis Mags

3.- Les inscripcions s’efectuaran presentant el butlletí corresponent en la Delegació d’Infantils de la Junta Central Fallera, de dilluns a dijous i de 18:00 a 20:00 hores. El termini d’admissió finalitza el dia 21 de novembre de 2019.

També es pot fer la inscripció a través de la pàgina web de la Junta Central Fallera (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). En el butlletí s’indicaran la modalitat i la categoria en què es desitja participar.

4.- Per a coneixement de les comissions inscrites en el Concurs, s’exposaran en el tauler d’anuncis de la Junta Central Fallera, o a través de la pàgina web de la Junta Central fallera (www.fallas.com), la data i els itineraris de les visites dels jurats, així com l’hora de començament de les mateixes.


5.- Si, en el moment de la visita del jurat, el betlem no estiguera muntat, o estiguera tancat el casal, la comissió de la Falla quedarà automàticament fora de concurs, per la qual cosa el jurat no repetirà la visita.


6.- Amb l’objectiu de donar la màxima difusió i de facilitar les visites del públic en general, les comissions facilitaran un horari de visita dels betlems i la JCF farà públic este horari.


7.- El Jurat està facultat per a interpretar les BASES d’este concurs, i podrà decidir sobre aquelles qüestions no previstes en les mateixes. Les seues decisions seran inapel·lables.


8.- La Junta Central Fallera es reserva el dret a suspendre el Concurs si les inscripcions no superen el 10% del cens de falles de la Junta Central Fallera.


9.- La inscripció i la participació en este concurs porten implícita l'acceptació d'estes BASES. Oportunament, i a través de la Secretaria Virtual i de la pàgina web de la
JCF, s’indicarà el dia, l’hora i el lloc per a l’entrega dels premis.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte