• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Llibre Faller 2020

Llibre Faller 2020

Com tots els anys, Junta Central Fallera es posa en contacte amb la vostra comissió per a sol·licitar-vos per al Llibre Faller les fotos i dades dels vostres representants (presidents i falleres majors), els esbossos de les dos falles, i altres dades de la vostra comissió.


L'arreplegada de dades es farà, com en anys anteriors, per mitjà de la Secretària Virtual. Per a això heu de connectar-vos a la pàgina http://virtual.fallas.Com i després d'identificar-se, en la “Zona Privada”, “Tràmits i Servicis”, es troba l'opció “Llibre Faller 2020”.


Les fotos i esbossos hauran de tindre una qualitat mínima de 300 ppp., i necessàriament en format JPG. Recordeu que, a causa de la grandària a què aniran en el llibre, les fotos deuran ser de bust.

Repasseu la resta de dades que apareixen i que no podreu modificar. Si no esteu d'acord amb algun d'ells, seguiu les instruccions que poden veure's en la dita pàgina i també en els fitxers d'ajuda que s'adjunten.

La data límit per a enviar les fotos i noms de presidents i Falleres seran les 23:59 del diumenge 24 de novembre.

S'adjunten els fitxers d'ajuda que també podeu trobar allí mateix o en els següents enllaços per a les versions en castellà i valencià respectivament.
http://virtual.fallas.com/J15/jcf/ayudas/Ay-LibroFallero_es.pdf
http://virtual.fallas.com/J15/jcf/ayudas/Ay-LibroFallero_va.pdf

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte