• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Avís entrades Gala Fallera 2020

Avís en relació a les entrades de la Gala Fallera 2020

Fa uns dies des de Feria València es va comunicar a JCF que a causa dels efectes del recent temporal Glòria el pavello 7 alt - que en anys anteriors ja havia acollit la Gala Fallera organitzada per la Delegació de Protocol - podia experimentar una significativa reducció d’aforament del sopar que en la passada edició va alcançar la xifra record de 2.556 assistents.

Com a prevenció - amb l’objectiu de garantir la presència de totes les comossions falleres - des de JCF es va optar per advertir a l’empresa que oferix el catering la conveniència de reservar 2 places per cada comissió fallera destinades als seus representants com requerix el sentit originari d’este acte.

Esta reserva de 764 places per garantir la presència de totes les falles - sumades a la reducció d’aforament sobrevinguda per motius aliens a JCF - va propiciar que ahir la demanda general triplicara la tònica habitual i que en poques hores s’ esgotaren - segons el sistema de venda tradicional sense restriccions - la totalitat de les places lliures no reservades quedant únicament disponibles les reservades per a les comissions que ahir no van passar a retirar-les.

Davant eixa inèdita situació d’allau difícil de preveure es va procedir a registrar les peticions d’entrades de totes les comissions que s’havien presentat en Junta Central Fallera, per poder fer un càlcul de la demanda real a l’espera de trobar una nova opció viable.

En eixe sentit en la nit d’ahir es va traslladar la problemàtica a la Regidoria de Cultura Festiva - responsable de la quantiosa contractació econòmica de l’espai habilitat - per tal d’explorar la possibilitat d’ampliar els espais contractats. Des d’eixe moment la Regidoria de Cultura Festiva està treballant junt als tècnics de Feria València en la habilitació d’un espai viable - i diferent al d’edicions anteriors - que puga garantir un aforament major al que per causes sobrevingudes oferix el pavelló inicialment reservat. La Regidoria ha manifestat així la seua voluntat de reforçar la seua implicació per donar resposta a la problemàtica sobrevinguda.

És per això què, mantenint la garantia de les entrades per a totes les falleres majors i presidents/es es tractarà de donar resposta també a les places extra d’aquelles comissions que tant ahir com hui mateix es personen en Junta Central Fallera per retirar les seues 2 reserves ja garantides.
D’esta manera també hui, les comissions falleres que no ho hagen fet, podran aprofitar la retirada de les seues entrades reservades per manifestar el número d’entrades extra que voldrien adquirir en cas de confirmar-se la viabilitat del nou recinte.

Una vegada retirades totes les reserves per a falleres majors i presidents, quantificats els excedents d’esta venda i quantificada la demanda extra per part del conjunt de les comissions falleres, es procedirà a un repartiment equitatiu segons l’aforament definitiu que confiem puga produir-se esta mateixa setmana.

Lamentem la situació produïda ahir en Junta Central Fallera per la reducció d’aforament sobrevinguda i l’allau de peticions que colapsaren el tradicional sistema de venda general sense restriccions i demanant disculpes reiterem la voluntat de donar cabuda a totes les persones que vullguen assistir. Agraïm també la col•laboració de la Regidoria de Cultura Festiva que en les pròximes hores espera poder confirmar la viabilitat d’un nou espai.

Així reiterem que les comissions que no acudiren ahir a Junta Central Fallera poden fer- ho encara hui per recollir les entrades de Fallera Major i President/a reservades i aprofitar per manifestar el número d’entrades extra amb què voldrien comptar en cas de ser possible.

Posteriorment, ens posarem en contacte amb les comissions per indicar-los com adquirir la resta d’entrades demanades fins completar l’aforament final del pavelló.

Moltes gràcies.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte