• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

No pots faltar a la macrodespertà 2016

Enguany, major quantitat de pòlvora. Els trons de bacs seran els protagonistes a primer hora del matí pels carrers del centre de València a una edició amb més  recorregut i amb ell, més espectacle.

 

La macrodespertà que anuncia que el dia de la Crida ha arribat serà més llarga i amb més pólvora que en exercicis anteriors. De fet, l'esdeveniment organitzat per Junta Central Fallera en col·laboració amb la comissió fallera Mossén Sorell - Corona comptarà amb 25.000 trons de bac més que en els darrers anys. A més, també serà més llarga, donat que s'enceterà en la plaça de Tetuan. A continuació el recorregut portarà la macrodespertà pel carrer de la Pau, en la confluència del qual amb la plaça de la Reina hi haurà un segon punt de repartiment de 500 caixes més de trons de bac per a totes i tots els participants.

"Potenciar els actes amb pirotècnia és un dels nostres reptes, tant des del punt de vista quantitatiu com pel que fa al preu que es paga als professionals pirotècnics", va afirmat dissabte passat el president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva en l'Ajuntament de València, Pere Fuset, durant la visita a l'empresa pirotècnica que proporciona els trons de bac de la macrodespertà, Zarzoso d'Altura (Alt Palància). "Els volem donar les gràcies pel seu treball i per mantenir viva la tradició de la despertà", va afegir.

Abans de la macrodespertà, a les 7 del matí, hi haurà la tradicional ofrena a Santa Bàrbara; a les 8 hores hi ha previstos els 90 segons d'apoteosi pirotècnica final; a continuació, hi haurà un desdejuni popular.

Foto: Fotofilmax

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte