• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El col·lectiu Lambda convoca de nou el Premi Arc Iris a la falla que millor tracte la diversitat sexual, de gènere i familiar

El col·lectiu Lambda convoca de nou el Premi Arc Iris a la falla que millor tracte la diversitat sexual, de gènere i familiar

El termini d’inscripció, finalitzarà el proper 14 de març a les 14:00 hores. La fulla d’inscripció es pot trobar a la web de Lambda.

BASES:

Premi Arc Iris a la falla que millor tracte la diversitat sexual, de gènere i familiar 2022

[Primera]

És objecte de la convocatòria la realització d’un concurs de Falles que aborde la diversitat sexual, de gènere i familiar. Amb el premi es pretén estimular el tractament respectuós de les realitats, lèsbiques, gais, trans i bisexuals, i en general, de la diversitat sexual, de gènere i familiar; així com els valors d’ironia, crítica, gràcia, enginy i encert dels monuments fallers quan tracten aquesta temàtica.

[Segona]

Es podran presentar totes les falles i falles infantils de qualsevol categoria o secció de la ciutat de València, amb absoluta llibertat en el seu plantejament i realització. El Jurat valorarà principalment el tractament respectuós i la gràcia de les escenes o el monument que aborden la realitat LGTBI+, la diversitat sexual, de gènere i familiar. Es tindrà, també, en compte el tractament respectuós que done el monument a les dones, les diversitats corporals així com altres factors objecte de discriminació com la diversitat funcional, el tractament respectuós a les persones racialitzades, etc.

[Tercera]

El termini d’admissió dels projectes serà fins al 14 de març del 2022 a les 14:00 h.

Les inscripcions es poden realitzar emplenant el formulari que trobareu en la web de Lambda.

[Quarta]

El Jurat serà nomenat per Lambda i es composarà per un mínim de tres persones, i la seua resolució serà inapel·lable. La visita del citat Jurat s’efectuarà el 16 de març.

[Cinquena]

D’entre les falles presentades, s’atorgaran un únic premi a la falla. El premi consistirà en un estendard i una recompensa econòmica de 150€. El jurat es reserva la possibilitat de deixar qualsevol el premi desert i de lliurar una menció especial.

[Sisena]

La falla es compromet a visibilitzar i donar suport a la campanya de Lambda “Borinot el que bote”, a través de les seues xarxes socials i de la manera que ho considere convenient.

 

 

 

Amb la vista posada en la celebració de les Falles de 2022, el col·lectiu LAMBDA convoca de nou els Premis Arc Iris a la falla I la falla infantil que millor tracte la diversitat sexual, de gènere i familiar.

El termini dinscripció, finalitzarà el proper 14 de març a les 14:00 hores. La fulla dinscripció la podreu trobar a la web de LAMBDA.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte