• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Junta Central Fallera convoca la primera Assemblea de presidentes i presidents infantils

Junta Central Fallera convoca la primera Assemblea de presidentes i presidents infantils

Votarà la proposta de creació d’un premi honorífic a la millor falla infantil de la secció Especial i Primera, atorgat per un jurat conformat per fallers i falleres infantils

Junta Central Fallera ha convocat la primera Assemblea de presidentes i presidents infantils de falla, que raonarà amb els representants infantils de les comissions al voltant de la festa, els qui, a més, podran traslladar i aportar els seus suggeriments per a la celebració de les Falles de 2022. La Fallera Major Infantil de València, Nerea López Maestre, i la seua Cort d’Honor presidiran l’acte.

“Hem convocat esta Assemblea per a donar veu als xiquets i xiquetes de la nostra festa, encara que siga de manera simbòlica. En ella tractarem d’explicar com funciona la Junta Central Fallera i les diverses activitats que fem per a elles i ells”, ha destacat el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana.

La cita se celebrarà el pròxim dimecres 23 de febrer a les 18.30 hores a la sala Jubiocio de Benicalap i en la mateixa els i les representants infantils podran votar la proposta de creació d’un premi honorífic a la millor falla infantil de la secció Especial i Primera, atorgat per un jurat que estarà conformat per fallers i falleres de comissions infantils. Finalment, l’ordre del dia també inclourà un espai perquè els representants infantils traslladen i proposen els seus suggeriments sobre les Falles de 2022.

La celebració de l’Assemblea de presidentes i presidents infantils part del projecte ‘Inf-Art’ de la comissió Gran Via Ferran el Catòlic – Erudit Orellana – Juan de Mena, iniciat al 2020, en el qual es suggeria la conveniència que les falles infantils foren jutjades per xiquetes i xiquets. Es va formar un jurat infantil que va visitar l'Exposició del Ninot i la intenció de la comissió era que recorreguera les falles de la secció Especial, però el projecte va quedar truncat per l’arribada de la pandèmia de coronavirus.

Ara, una vegada normalitzada la situació, la comissió ha proposat a Junta Central Fallera la creació d'un jurat infantil que visite les falles infantils d’enguany de les seccions Especial i Primera, de manera paral·lela als jurats convencionals. Esta iniciativa, a més, permetrà mesurar la viabilitat d'estendre en un futur l'experiència a la resta de seccions.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte