• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Comunicat oficial de Junta Central Fallera: Ofrena 2022

Consulta el comunicat oficial de Junta Central Fallera sobre l'Ofrena.

El dispositiu humà, tècnic i de recursos per a l’Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats amb motiu de les Falles de 2022 està enllestit perquè la desfilada comence este dijous 17 de març seguint els horaris i recorreguts programats, basant-se a més en el fet que les previsions meteorològiques indiquen que la pluja amainarà cap a la vesprada.

Membres de Junta Central Fallera, al costat dels vestidors de la Mare de Déu, Policia Local, Protecció Civil i altres cossos de seguretat treballen en el dispositiu d’organització de l’Ofrena perquè totes les falleres i fallers puguen gaudir d’un dels actes més especials del calendari festiu. 

Els sectors Russafa B i Mislata obriran els torns a partir de les 15.30 hores, i els tancaran Russafa A i Jesús a les 22.30 i 23.15 hores, respectivament, per a donar pas a les cases regionals, juntes locals, la comissió de la Fallera Major Infantil de València, Enginyer Josep Sirera – Pius IX, les màximes representants infantils de les festes de Múrcia, Castelló i Alacant, les últimes cinc falleres majors infantils de València i, finalment, la Fallera Major Infantil de València, Nerea López Maestre, i la seua Cort d’Honor, acompanyades pels membres de Junta Central Fallera i la Banda Municipal.

Enguany, les comissions falleres accediran a la plaça de la Mare de Déu pels carrers de la Pau, Lluís Vives, Avellanes i Palau (via 1) i pels carrers Guillem de Castro, Quart i Cavallers (via 2).

Des de Junta Central Fallera volem enviar molta força a totes les comissions que porten tot l’any treballant per gaudird’esta setmana fallera i d’un dels actes més destacats del calendari faller com és l’Ofrena. Som un col·lectiu que pot amb totes les adversitats, entre elles l’oratge.

En qualsevol cas, com és habitual, s’informarà de qualsevol novetat mitjançant els canals oficials de Junta Central Fallera.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte