• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

La Falla Mestre Gozalbo premia als seus Herois Fallers

Per tercer any consecutiu, la Falla Mestre Gozalbo torna a destacar la importància dels vertaders protagonistes de les falles: els fallers i treballadors de la festa.

Per a alçar-se amb el reconeixement, la comissió es basa a recompensar la labor i la trajectòria del faller anònim, el que treballa amb intensitat, però no està en la primera línia.


En esta edició, els afortunats han sigut Nacho Gutiérrez (Funcionari del servei de Festes del Ayto de València), María José Llavara (Dona de l'artista Pedro Rodríguez), Agustín Marzal (Faller De la Falla Avinguda De França) i els germans Salvador i Pascual Albiach (Fallers de la Joaquín Costa-C.Altea).


Com a novetat, en esta edició, s'ha destacat als herois infantils. El premi va recaure en Carla Tárraga, xiqueta que, segons el jurat, representa el futur d'un grup de fallers adolescents que probablement marcaran el futur de Mestre Gozalbo.


Quant a l'Heroi de la comissió, el faller guardonat va ser Aurelio Sanz Roig, presentat per la falla com un faller de raça, bondadós i feliç de servir a les persones , treballador incansable amb qui esta comissió cada dia que passa està més en deute.


A tots, enhorabona i a seguir treballant per les falles.

Fotos:Ángel Romero

  • IMG 0477
  • IMG 0478
  • IMG 0480

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte