• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

56 Concurs de Fotografia de Falles

Arriba la 56 edició del concurs de fotografia de Falles que convoca Junta Central Fallera, Nou Centre i l'Agrupació Fotogràfica Valenciana.

 

Arriba la 56 edició del concurs de fotografia de Falles que convoca Junta Central Fallera, Nou Centre i l'Agrupació Fotogràfica Valenciana. Obert a tot el públic, professionals o no, i en les seues modalitats de color i blanc i negre, este concurs pretén premiar l'entusiasme demostrat pel món faller.

El termini de lliurament s'inicia el 12 d'abril de 2016 i les fotografies seran arreplegades en la Delegació de Cultura de Junta Central Fallera, fins al 12 de maig.

Els premis als quals optaran els participants són:

Gran Premi Levante-EMV a la fotografia més enginyosa, dotat amb 300 euros i Trofeu Alce *EMV

Gran Premi Nou Centre "la càmera va estar allí" a la millor instantània, dotat amb una targeta regale de 300 euros i Socarrat

Gran Premi La Joia Indumentaristas a la fotografia que millor represente la indumentària valenciana, dotat amb un xec regale de 300 euros.

A casa modalitat s'adjudicaran:

1º Premi : Targeta regale de Nou Centre de 150 euros, socarrat de Nuevo Centro, 2 entrades per a la Sala Rambleta i llibre.

2º Premi : Targeta regale de Nou Centre de 100 euros, socarrat de Nuevo Centro, 2 entrades per a la Sala Rambleta i llibre.

3º Premi : Trofeu AGFOVAL, Targeta regale de Nuevo Centro de 50 euros, socarrat de Nuevo Centro, socarrat de Nuevo Centro, 2 entrades per a la Sala Rambleta i llibre

Accesit 1 : Socarrat de Nuevo Centro i llibre

Accesit 2 : Socarrat de Nuevo Centroi llibre

Bases del 56 concurs de fotografía de falles

Butlletí d'inscripció

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte