• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

I Fòrum Dona i Esport baix el lema 'Dones en moviment'

Este 8 de març, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, s'ha posat en marxa la campanya 'Dones en moviment'.

Este matí, al Saló de Cristall de l'Ajuntament de València, l'alcaldessa de València, María José Catalá, ha donat el tret d'eixida al I Fòrum Dona i Esport que es realitzarà el pròxim 25 de març al Complex Esportiu Cultural Petxina.

L'acte organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Dona, ha comptat amb la presència de la nostra Fallera Major de València i les seues Corts d'Honor, així com la regidora d'Esports, Rocío Gil, altres membres de l'equip de govern i de la corporació i, per descomptat, amb moltes esportistes destacades de la ciutat de València.

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha mostrat el seu compromís per a "seguir dando pasos para continuar rompiendo estereotipos y fomentar una cultura de respeto y trato simétrico en las actitudes, en las competiciones, en los entrenamientos, en las imágenes y en todo el entorno deportivo".

Durant aquest acte també s'ha anunciat que des de l'Ajuntament de València volen visibilitzar el poder femení en l'esport i, per això, han proposat canviar el nom de dos carrers de la ciutat, per Almudena Muñoz, campiona olímpica de judo a Barcelona 1992, i Pilar Javaloyas, medalla d'or paralímpica en natació adaptada en Seül 1988.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte