• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Reyes Martí pinta de morat el cel de València

La pirotècnica de Borriana torna a la plaça de l'Ajuntament per a celebrar el Dia Internacional de la Dona.

La mascletà 8 del mes de març ha sigut dedicada per la seua pirotècnica a totes les dones treballadores commemorant el Dia Internacional de la Dona i, després de l'acte celebrat al Saló de Cristall, també s'ha aprofitat per a reivindicar la igualtat de gènere en l'esport.

Reyes Martí, responsable de la Pirotecnia Martí, va disparar per primera vegada a la plaça de l'Ajuntament en 2001 i enguany, ha tornat a la catedral de la pólvora amb un espectacle sostenible realitzat amb material ecològic per a celebrar també la Capitalitat Verda Europea de València.

Les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, han anunciat el tret d'eixida amb eixe especial "Senyora Pirotècnica" que ha fet vibrar a tota la Plaça de l'Ajuntament en este dia de lluita i sororitat.

Al balcó de l'Ajuntament s'ha comptat amb la presència de moltes dones rellevants en l'àmbit esportiu femení com la jugadora de bàsket Anna Gómez, la judoka Almudena Muñoz, la nadadora paralímpica Pilar Javaloyas, l'halteròfila Mónica Carrión i l'atleta Concha Montaner, entre altres.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte