• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Inaugurada l'Exposició 'Llegir en Verd' al CCCC

Les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor visiten l'exposició "Llegir en Verd"

El Centre Cultural del Carmen obria este 12 de Març les seues portes amb motiu de la inauguració de l'exposició "Llegir en Verd" dels artistes Marina Puche i el duo Ceballos & Sanabria. Esta mostra, proposada pels artistes i que porta com a nom el de la falla infantil municipal, podrem trobar part de la seua obra creativa inspirada en la mateixa línia que la falla.

El Claustre Renaixentista del CCCC és l'escenari en el qual disfrutar de la temàtica amb diferents figures. Una manera de permetre a l'espectador una interacció pròxima i participativa amb els personatges que es mostraran en la falla municipal.

Este conjunt d'artistes, destaquen per la seua originalitat i enginy, uns dibuixos cuidats i amb caràcter infantil que atrauran les mirades dels més xicotets de la festa així com dels milers de visitants que acudixen a la nostra terra en estes dates. L'exposició es trobarà disponible des del 12 de Març fins al 28 d'abril, amb accés lliure.

Les FFMMV i les seues Corts d'Honor no han volgut perdre's l'oportunitat de conéixer la mostra de ben a prop i rebre així un avanç del que els espera en la plaça.


Fotografies Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte