• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Es crea la comissió per a revitalitzar la Ciutat de L'Artista Faller

Es crea la comissió per a revitalitzar la Ciutat de L'Artista Faller

La Junta de Govern Local ha aprovat la creació de la Comissió Municipal Estratègica de la Ciutat de l’Artista Faller

La Junta de Govern Local ha aprovat la creació de la Comissió Municipal Estratègica de la Ciutat de l’Artista Faller. La integraran set delegacions municipals: Cultura Festiva; Innovació i Gestió del Coneixement; Infraestructures del Transport Públic; Gestió d’Obres d’Infraestructura, Manteniment d’Infraestructures, Planificació i Gestió Urbana; Emprenedoria, Formació i Ocupació, i Turisme; Patrimoni Municipal i Educació, i Patrimoni Cultural i Recursos Culturals.

Entre les línies de treball que desenvoluparà esta comissió hi ha la planificació de les actuacions de les diferents delegacions municipals, la coordinació de les diferents accions de l’Ajuntament de València en tot allò relacionat amb la Ciutat de l’Artista Faller i la realització de propostes de millora en les actuacions que es realitzen. A més, canalitzarà les propostes que es plantegen des dels diversos col•lectius professionals, culturals i cívics en relació amb la revitalització de la Ciutat de l’Artista Faller, mantindrà la interlocució amb el Gremi d’Artistes Fallers i altres agents artístics, culturals, fallers i econòmics relacionats amb l’espai per a analitzar les necessitats estratègiques emmarcades en el pla de revitalització i avaluarà totes les actuacions executades.

La creació d’esta comissió és un nou pas per a revitalitzar la Ciutat de l’Artista Faller. “L’equip de govern vol que esta zona de la ciutat esdevinga un important districte cultural relacional amb la festa de les Falles i els seus valors com a motor social, econòmic i cultural de València”, ha afirmat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

Amb eixe objectiu, el 22 de desembre passat l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, el mestre major del Gremi Artesà d’Artistes Fallers, José Ramón Espuig, i els portaveus dels diversos grups polítics municipals van signar un decàleg per a revitalitzar este barri de València considerat com la primera ciutat temàtica de l’Estat.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte