• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

24 de maig,dia Nacional de l'Epilèpsia

El món faller acompanya a ALCE, Associació d'Epilèpsia de la Comunitat Valenciana en la presentació de la campanya de sensibilització sobre epilèpsia.

El passat 13 de maig, l'Associació d'Epilèpsia de la Comunitat Valenciana, ALCE, va presentar en l'edifici de Tabacalera la campanya de sensibilització que duran a terme amb motiu de la celebració del dia Nacional dedicat a esta malaltia el pròxim dia 24 de maig.

En l'acte va participar la Secretària Autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Sandra Casas, el Director General d’Investigació, Innovació, Tecnologia i Qualitat, Óscar Zurriaga i les Regidores de l'Ajuntament de València, Consol Castillo ( Desenvolupament Humà) Sandra Gómez( Protecció Ciutadana) i Maite *Girau ( Sanitat) les regidories de la qual han col·laborat activament en aquesta campanya. El món faller també va estar present en aquest acte de conscienciació social, representat per Alicia Moreno i Morales, Fallera Major de València i Montse Català, Vicepresidenta de Junta Central Fallera.

ALCE visitarà amb la campanya "Gent amb epilèpsia, gent com tu" les Facultats de Magisteri i Psicologia (19 de maig), l'Estació del Nord (20 de maig), l'Hospital General i l'Hospital Universitari La Fe (23 de maig) i finalment el 24 de maig l'Hospital General de Castelló; amb l'objectiu de normalitzar l'Epilèpsia i d'aquesta forma construir una opinió pública real i allunyada de falses idees i mites; ajudant també a conèixer millor com actuar davant una crisi d'epilèpsia.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 8352
  • ARF 8358
  • ARF 8360
  • ARF 8366

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte