• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

I Trobada Juvenil de JCF

Ha arribat el moment de demostrar que la joventut de les falles participa i viu per les Falles.

 

Tens entre 14 i 18 anys i eres faller? Tenim preparat una cosa molt especial per a tu. Ha arribat el moment de demostrar que la joventut de les falles participa i està disposada a viure per les Falles.

Dissabte que ve 1 d'Octubre en la Ciutat de l'Artista Faller, de 17 a 24 hores, celebrarem “La Primera Trobada Juvenil” on els jóvens fallers de tota València podran unir-se en una gran festa. Junta Central Fallera, a través de la seua Delegació d'Infantils i Joventut, volen amb esta iniciativa fer que la joventut de les comissions s'unisquen en un esdeveniment sense precedents.

En esta jornada podreu disfrutar de qualsevol tipus d'activitats: zones esportives, fan zone de les Falles, actuacions, Dj’s, tallers, estands, exhibicions, animació... i una gran sorpresa final. T'ho vas a perdre?

És molt important que estigueu atents a les xarxes socials de Junta Central Fallera, a poc a poc vos anirem desvelant a través d'elles tots els detalls d'este dia.
Per a participar en alguna de les activitats de l'esdeveniment serà necessària inscripció, a fi d'organitzar-les de la millor manera possible, per la qual cosa s'enviaran de forma independent a les de la pròpia trobada.

Les inscripcions s'efectuaran presentant el butlletí d'Inscripció en la Delegació d'Infantils de dilluns a dijous i de 18:30 a 20 hores, o a través del correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), finalitzant el termini d'admissió el 22 de Setembre.

Les acreditacions per a assistir a esta trobada es repartiran el 27 i 28 de Setembre en la Delegació d'Infantils i Joventut de 18:30 a 20 hores.

*Cada comissió assistent haurà d'anar acompanyada almenys per un delegat acreditat per cada 10 juvenils.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte