• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

160 llotges més per a la Batalla de Flors

L'Ajuntament traurà a la venda 160 llotges més de les previstes per a la batalla de flors del diumenge

En la jornada d'hui estava programada la segona tanda del procés de venda online de llotges per a presenciar la Batalla de Flors del diumenge que ve. En total s'havien de vendre 160.

Com és habitual, la Regidoria de Cultura Festiva ha demanat les estadístiques de venda a l'empresa gestora d'aquest procés, SpainTastic!, que ha detectat i comunicat un error. L'error de tipus informàtic ha consistit, segons les seues explicacions, en què en la primera tanda es van vendre totes les llotges previstes per a la venda online, incloses les que havien d'eixir a la venda hui dimarts, dia 26. L'Ajuntament traurà a la venda 160 llotges més de les previstes per a la batalla de flors del diumenge, la instal·lació del qual serà pagada per l'empresa gestora del procés de venda online.

Davant esta situació l'Ajuntament ha convocat d'urgència als responsables de l'empresa gestora a una reunió per a trobar una solució que satisfaça la demanda de la ciutadania i no defraudara les expectatives generades enguany amb l'ampliació de llotges per a la Batalla de Flors, que enguany permetien la presència de 600 persones més.

Animats per la Regidoria, en compensació per l'error, l'empresa assumirà, com a única responsable de la incidència, el cost de la instal·lació de 160 llotges addicionals als ja previstos inicialment. Estes noves llotges es posaran a la venda aquest dissabte a partir de les 9 del matí en Vivers juntament amb els 57 que ja hi havia previstos. És a dir, que hi haurà 217 llotges a la venda de forma presencial. D'esta forma seran 3.222 les places que enguany hauran eixit a la venda, 1.560 més que l'any passat.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha reconegut la predisposició de l'empresa per a oferir una resposta satisfactòria davant el perjudici ocasionat a les persones interessades.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte