• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Preparats per a la Batalla de Flors

València es prepara per a la seua cita anual amb la tradicional Batalla de Flors que celebra el seus 125 anys.

 València es prepara per a la seua cita anual amb la tradicional Batalla de Flors. Acte d'especial importància ja que clausura tot un mes ple d'activitats lúdiques i culturals, totes elles celebrades en el marc de la Fira de Juliol. A més enguany adquireix més importància ja que se celebra el 125 aniversari d'aquest tradicional festeig floral.

Mantenint viu l'esperit de la Batalla des de 1891, primer any que es va celebrar, aquesta ha aconseguit gran popularitat en la nostra ciutat sent un dels actes més representatius de la nostra Fira de Juliol.

El món faller està molt present en esta cita, de fet, la Batalla de Flors comptarà amb la presència de les Falleres Majors de l'Horta Sud, que estaran presents en dues carrosses; una per a les falleres majors i una altra per a les falleres majors infantils d'aquestes localitats. A més tant les xiquetes com les senyoretes preseleccionades, com a candidates per a aconseguir el somni de ser Falleres Majors de València 2017, estaran presents en l'acte ocupant fins a un total de deu carrosses. De la mateixa manera ho faran els sectors: Mislata, La Creu – Coberta, La Seu – La Xerea – El Mercat, Quart – Xirivella, Poblats al Sud, Jesús, El Botànic – La Petxina, La Roqueta – Arrancapins i el sector Saïdia. A més de les Falleres Majors de València 2015 acompanyades de les seues respectives Corts d'Honor i que ocuparan sengles carrosses, estaran presents també en les seues respectives carrosses: la Reina dels Jocs Florals, la Federació de Cases Regionals, la Reina de la Poesia i el Consell de la Joventut de València.

 

Esment especial en este acte requereixen les màximes representants de l'any 2016 de les festes de la Comunitat Valenciana. Les seues carrosses participen en la màxima categoria de la Batalla de les flors. 

 

La Fallera Major de València i Cort d'Honor 2016 estaran presents en una carrossa que porta per lema “Fades de Primavera”, creació de l'artista Roda i Guaita, dissenyada per Marina Puche i patrocinada per l'Ajuntament de València.

 

En la carrossa amb el lema “Papallones”, creada per Óscar García i dissenyada per Enrique Burriel estaran presents les màximes representants de les festes de la Magdalena: La Reina de les festes de Castelló i Cort d'Honor 2016. Carrossa patrocinada per la Diputació de València.

 

L'Artista Alfredo Demets ha creat la carrossa que portarà a la Bellesa del Foc de les Fogueres d'Alacant i Cort d'Honor 2016. Aquesta carrossa porta el lema “125 Aniversari” i està patrocinada per l'Ajuntament de València.

 

La quarta i última carrossa de la Secció especial A és la que ocuparan la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor 2016. Dissenyada per Rafa Vilches i realitzada per l'artista Jordi Palanca, porta per lema “Màgia” i està patrocinada per l'Ajuntament de València.

 

Ja podem vore com València viu en  estos dies immersa en els preparatius per a un dels actes amb més màgia d'aquesta fira de juliol, com hem dit: la Batalla de les Flors.

 

  • Fades de Primavera

    Fades de Primavera

    Fallera Major de València 2016 i Cort d'Honor

    Artista: Rosa i Guaita

    Disseny: Marina Puche

  • Papallones

    Papallones

    Regina Festes de Castelló

    Artista:Oscar García

    Disseny: Enrique Burriel

  • 125 Aniversari

    125 Aniversari

    Bellesa del Foc de les Fogueres d'Alacant

    Artista: Alfredo Demets

  • Màgia

    Màgia

    Fallera Major Infantil de València 2016 i Cort d'Honor

    Artista: Jordi Palanca

    Disseny: Rafa Vilches

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte