• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

La Fonteta s'ompli de color

La Fonteta es rendeix davant les 144 candidates a Cort d'Honor i Falleres Majors de València 2017

Comença una de les nits més esperades de l'exercici faller, una nit de nervis, il·lusió, emoció... Amb una fi que tot el món faller espera, escoltar el nom de la seua candidata com a component de la Cort d'Honor.
 
La primera desfilada de candidates ha sigut conjunta, per sectors i al ritme de la música les xiquetes i senyoretes han anat cobrint la pista de color. Fins i tot han format part de l'espectacle seguint la coreografia i llançant al públic precioses flors de colors que elles mateixes van realitzar durant una de les proves.
 
Els aplaudiments, vítores, crits i ànims de tots els fallers assistents han fet sentir a les preseleccionades el seu suport i afecte el que ha omplit els ulls de les 144 falleres d'emoció i els seus somriures d'il·lusió.
 
Un altre dels grans moments de la nit ha sigut la desfilada individual de candidates, xicotetes i majors han pogut gaudir de la Fonteta amb més calma, desfilant una a una per eixa moqueta lila que caracteritza la nit. Cada pas, cada mirada, cada aplaudiment, cada paraula quedaran per sempre en la seua memòria.
 
Una nit molt emocionant en la qual totes les preseleccionades se senten privilegiades per haver pogut viure aquest procés d'elecció i gaudir de la gran nit de la Fonteta. Els seus rostres deixen vore a tots la il·lusió que senten per veure complit aquesta vetlada el seu somni, arribar al més alt del món faller convertint-se en ambaixadores de la festa.
 
Unes desfilades en les que les candidates hauran fet un esforç per tal de deixar els nervis a un costat per gaudir al màxim de cada segon de la nit perquè passa molt ràpid i és un moment que es viu poques vegades en la vida.
 
Fotos: Armando Romero i Josep V. Zaragoza
  • EE4J5277
  • EE4J5289
  • EE4J5339
  • EE4J5359
  • EE4J5508
  • EE4J5613
  • EE4J5614
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte