• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Presentació del Running Faller

El passat 26 de setembre es va presentar el Running Faller en el Saló d'actes de Junta Central Fallera.

 La Marató València Trinidad Alfonso EDP i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzats per la SD Correcaminos i l'Ajuntament de València, presenten per tercer any consecutiu el Running Faller.

L'activitat, que es desenvoluparà en les dos proves, consistirà en dos accions: una d'animacions i una altra esportiva en les quals les comissions de València i els seus fallers seran els protagonistes. La tercera edició del Running Faller es va presentar en Junta Central Fallera amb la presència del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset; Alicia Moreno, Fallera Major de València; Elena Teixidor, Directora de la Fundació Trinidad Alfonso; i Maite Girau, regidora d'Esports, al costat de José Manuel Acosta i Vicente Moreno, vicepresidents de Junta Central Fallera i de la SD Correcaminos, respectivament.

Anima a la teua falla

Les comissions de Junta Central Fallera (JCF) podran eixir a animar en els esdeveniments esportius més multitudinaris de la ciutat de manera lúdica amb la modalitat “Anima a la teua falla”. Les falles de la ciutat de València que participen tindran la possibilitat d'optar a quatre premis de 500 € en sengles categories (Millor animació, Més persones animant, Animació més original o el premi a la Major participació de la comissió infantil, que se sumisca en aquesta edicions als anteriors).


Corre per la teua falla

Els participants que vagen a córrer tant en el la Mitja Marató -23 d'octubre- com en la Marató València -20 de novembre- també podran inscriure's com a corredors de les diferents comissions de JCF i competir en la modalitat “Corre per la teua falla”, en la qual els fallers comptaran amb una classificació pròpia amb trofeus per als vencedors masculins i femenins, i amb un nou premi de 500 euros per a la falla amb més persones que pasen per meta.


Objectiu solidari: superar els 500 fallers en meta en la Mitja Marató

A més, per a la 26 edició de la Mitja Marató València, Junta Central Fallera, com a promotora de l'activitat, i la Fundació Trinidad Alfonso, actuant com a col·laborador principal de l'esdeveniment, s'han proposat el repte d'aumentar la participació de la festa valenciana dins del running i reforçar l'acció solidària. D'aquesta forma, si la Mitja Marató València supera la xifra de 500 corredors fallers en meta, cadascuna de les dos entitats donaran un euro extra per cadascun d'aqueixos finishers a l'entitat solidària de la prova, Asociació Familiars d'Alzheimer València (AFAV).

Fotos: Armando Romero

  • ARF 0023
  • ARF 0025
  • ARF 0038
  • ARF 0066

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte