• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Masterchef Junior s'estrena a València

La Fallera Major Infantil de València 2016, Sofía Soler, participa en el primer programa de la nova temporada de Masterchef Junior.

Demà dimarts 20 de desembre donarà començament la 4ª edició de MasterChef Junior i BIOPARC València, la Muntanyeta dels Sants de Sueca i l'Albufera són els tres escenaris d'exteriors de la primera prova.

Aquest primer programa mostrarà, en un horari de màxima audiència, una estampa de València molt especial i menys coneguda, la imatge d'una oferta d'oci mediambiental on la naturalesa és diferenciadora.

Els seus joves aspirants coneixeran la gastronomia valenciana i els seus productes, emmarcats en uns privilegiats llocs mentre cuinen i competeixen per passar als següents reptes. I entre els comensals que degustaran els plats cuinats pels equips estarà la Fallera Major Infantil 2016, Sofia Soler Casas acompanyada del Secretari General de Junta Central Fallera, Pepe Martínez Tormo.

BIOPARC va suposar un descobriment per a molts dels integrants del programa, com segurament ho serà per a milions d'espanyols. El conegut jurat d'aquest talent culinari, Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz, i la seua presentadora Eva González es van sorprendre de trobar a València aquest centre de naturalesa salvatge i van gaudir de forma especial en la recreació de Madagascar on van passejar envoltats de lèmurs.

Turisme València i la Diputació de València han recolzat aquesta acció promocional que posicionarà el nostre territori com una referència per a l'important turisme familiar.

  • BIOPARC-Valencia---MasterChef-Junior-4---Eva-Pepe-Jordi-y-Samantha-en-el-momento-del-veredicto
  • MasterChef-Junior-4---Eva-Gonzlez-Pepe-Rodrguez-y-Jordi-Cruz-en-BIOPARC-Valencia
  • MasterChef-Junior-4---Eva-Pepe-Jordi-y-Samantha-en-BIOPARC-Valencia
  • MasterChef-en-BIOPARC-Valencia---Set-cocina-MCJunior-4
  • Screenshot 20161219-203256 01

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h