• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Camilo Miralles: Elegància manifesta

Camilo Miralles confecciona els panyolóns de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor

Un dels aspectes més admirats de la nostra festa és l'ús de la indumentària tradicional, tant femenina com masculina. Però també els complements aconseguixen prestigi i notorietat, ja que tenen la propietat de fondre's en el conjunt. Estem parlant, per exemple, dels panyolóns.

En Camilo Miralles ho saben i, per això, dediquen tot el seu saber fer al disseny i la creació d'estes peces, on l'elegància i la delicadesa es convertixen en protagonistes.

Camilo Miralles es va fundar a Alcoi, en 1985, encara que actualment podem trobar el seu taller a Burjassot. Durant estos més de 30 anys de vida, han aconseguit posicionar-se, gràcies al seu treball, entre els més destacats de la indústria sedera. Però no sols dissenyen i fabriquen panyolóns, en Camilo Miralles, podem trobar una gran varietat de teixits, tant per al seu ús en indumentària tradicional, com per a la creació d'espectaculars vestits de nóvia.

El seu èxit radica en l'atenció de les matèries primeres d'alta qualitat i en la preservació de la tradició sedera valenciana, mantenint els processos d'elaboració tradicionals i combinant l'ús de maquinària del segle XVIII amb el de les últimes tecnologies.

Durant fa quasi 20 anys han format part de l'equip d'indumentaristas oficials de les nostres Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor, creant per a elles eixos preciosos panyolóns que els acompanyaran en els dies més freds.

Enguany tornarem a trobar el segell de Camilo Miralles en els panyolons de les Falleres Majors de València i de les seues Corts d'Honor. El resultat, possiblement el segon secret millor guardat després dels colors dels espolins, veurà la llum el pròxim 24 de gener, en la presentació oficial que cada any realitza la firma.

Fotografies: Armando Romero

  • ARF 8686
  • ARF 8687
  • ARF 8688
  • ARF 8691
  • ARF 8692
  • ARF 8693
  • ARF 8698

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte