• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

"Clàssic!"

"Clàssic!", gala de la cultura 2017.

"Clàssic!" és el teatre per antonomasia, on es demostra el que vals i quant vals, o no? Però que sería si a meitat de l'escena més important, de l'obra més important del teatre clàssic espanyol es, uff, no vull ni pensar-ho!.

Les escenes més clàssiques del teatre clàssic espanyol de la mà dels actors més destacats del teatre faller, "Clàssic!" Una gala on tot està per determinar, "Clàssic!", on vénen a criticar, "Clàssic!" Però per damunt de tot on arreplegaran el seu premi els millors d'enguany en l'espectacular teatre de València. Un premi clàssic que tots volen posseir. I tot un clàssic, peró ùnic protagonista: El Saragüell, "Clàssic!"

Números musicals, desencontres, embolics i molt de drama en una gala que pretén retre homenatge a tots els fallers que amb el seu treball han elevat a alts nivells el teatre faller...

25 artistes es donaran cita en l'escenari del Teatre Principal de València. Escenes variades del nostre teatre i de la nostra cultura, on no faltarà un assassinat, "Clàssic!" en estes gales. Molt de drama per a solidaritzar-nos amb la majoría, o siga els que no es porten els premis. Res d'acudits fàcils ni bromes, "Clàssic!" Una senzilla gala, "Clàssic!· Ò no?

Direcció, coreografia i idea: Alex Rubio.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Este sitio usa cookies propias y de terceros para facilitar la navegación, contenidos de interés, obtener información estadísticas de uso de nuestros visitantes y ofrecer contenido multimedia integrado.

Saber más

Acepto