• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

"Clàssic!"

"Clàssic!", gala de la cultura 2017.

"Clàssic!" és el teatre per antonomasia, on es demostra el que vals i quant vals, o no? Però que sería si a meitat de l'escena més important, de l'obra més important del teatre clàssic espanyol es, uff, no vull ni pensar-ho!.

Les escenes més clàssiques del teatre clàssic espanyol de la mà dels actors més destacats del teatre faller, "Clàssic!" Una gala on tot està per determinar, "Clàssic!", on vénen a criticar, "Clàssic!" Però per damunt de tot on arreplegaran el seu premi els millors d'enguany en l'espectacular teatre de València. Un premi clàssic que tots volen posseir. I tot un clàssic, peró ùnic protagonista: El Saragüell, "Clàssic!"

Números musicals, desencontres, embolics i molt de drama en una gala que pretén retre homenatge a tots els fallers que amb el seu treball han elevat a alts nivells el teatre faller...

25 artistes es donaran cita en l'escenari del Teatre Principal de València. Escenes variades del nostre teatre i de la nostra cultura, on no faltarà un assassinat, "Clàssic!" en estes gales. Molt de drama per a solidaritzar-nos amb la majoría, o siga els que no es porten els premis. Res d'acudits fàcils ni bromes, "Clàssic!" Una senzilla gala, "Clàssic!· Ò no?

Direcció, coreografia i idea: Alex Rubio.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h