• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

IV Macrodespertà Infantil

La Junta Central Fallera ha organitzat la IV Macrodespertà Infantil.

La Junta Central Fallera, amb l'ànim de mantenir les nostres tradicions i de manera especial per als xiquets/as, ha organitzat la IV Macrodespertá Infantil (per a xiquets i xiquetes de 8 a 14 anys) amb productes pirotècnics de classe I (bombetas), per al pròxim dia 26 de Febrer de 2017 a les 7:30 hores. El punt de concentració estarà en la Calle Marquès de Dos Aigües al costat del Carrer de la Pau.

Per a poder participar en la IV Macrodespertá Infantil, cada comissió haurà d'inscriure un MÀXIM DE QUATRE components. Juntament amb la inscripció s'haurà d'adjuntar fotocòpia de l'autorització signada pels pares o tutors dels participants i haurà de portar-la amb si la persona que acompanye als QUATRE participants de cada comissió el dia de la Macrodespertá.

Els participants hauran de portar l'acreditació col·locada en un lloc visible, tant per a arreplegar el material pirotècnic com per a participar en la macrodespertá.

El termini d'inscripció finalitzarà el 16 de Febrer de 18:30 a 20 hores en la Delegació d'Infantils i Joventut de Junta Central Fallera, juntament amb la carta de la falla segellada i signada pel president i l'autorització paterna o tutorial.

Les credencials per a poder participar en la IV Macrodespertá Infantil es lliuraran en la Delegació d'Infantils i Joventut de 18:30 a 20 hores els dies 20, 21 i 22 de Febrer.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte