• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Col·laborem amb Projecte Home

L'àrea de solidaritat col·labora amb Projecte Home.

Des de l'àrea de Solidaritat de Junta Central Fallera, han volgut retornar la visita que Projecte Home els va fer recentment i, així, aquest dimecres acudiren a les seues instal·lacions a València, però no van voler anar amb les mans buides i portaren amb ells un xec per import de 330€.

Aquesta aportació és el resultat d'una rifa organitzada per esta àrea i en la qual van col·laborar els membres de Junta Central Fallera. Amb ella, han volgut contribuir a la labor d'aquesta Entitat que compta amb més de 30 anys de trajectòria i que es dedica a oferir solucions en matèria de tractament i rehabilitació de les drogodependències i altres addiccions, orientant tant als qui les pateixen com als seus familiars. 

D'altra banda, aquesta visita s'emmarca dins d'un conjunt d'activitats de col·laboració entre ambdues entitats, Projecte Home i Junta Central Fallera, que inclouen entre unes altres, una visita al museu faller per als membres de la comunitat terapèutica de PH, o l'elaboració d'un decàleg de conducta per a la prevenció de conductes addictives que des de l'àrea de solidaritat es repartirà entre les comissions falleres.

Amb aquesta col·laboració, es pretén materialitzar un dels objectius que des de Solidaritat de Junta Central Fallera s'establia com a principal: acostar el món de les entitats sense ànim de lucre al món faller,  açò sense perjudici que ja moltes de les comissions tenen una àmplia trajectòria en projectes socials.

Foto: Josep V. Zaragoza

  • 20170201JZARAGOZA558

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte