• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

VII Premis Gente de fallas/Pyroshopping

VII edició dels premis Gente de fallas/Pyroshopping a la millor escena de pirotècnia.

Falles i pólvora van de la mà de la nostra festa. Per açò, Gente de fallas i Pyroshopping s'uneixen per a premiar a les 3 comissions que millor reflectisquen una escena dedicada a la pirotècnia en el seu monument gran.

1º premi - Palet i 2000€ a la comissió guanyadora. A més, serà la imatge de Pyroshopping en la seua publicitat de la falles 2018, autoritzant la comissió el seu ús.

2º premi - Palet i 700€ a la segona classificada.

3º premi - Palet i 300€ a la tercera classificada.

La concessió dels premis Gente de fallas/Pyroshopping a la millor escena de pirotècnia està regida per les següents bases:

- Podran optar totes aquelles comissions falleres censades en Junta Central Fallera, que dediquen en el seu monument gran una escena que faça referència a la pirotècnia.

- Per a participar hauran d'enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. especificant:

Nom de la comissió.

Categoria en la qual milita.

Persona de contacte i telèfon.

Breu explicació de l'escena.

- Les bases especificades podran modificar-se prèvia comunicació pública a través del programa Gente de fallas d'Onda Cero Radio.

- El sol fet de sol·licitar la presentació, suposa l'acceptació de les bases exposades.

- El lliurament del palet serà en la tribuna de premis el 17 de març i els premis en metàl·lic, en una de les tendes Pyroshopping en la data en què es comunique.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte