• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Gala fallera 2017

La Gala Fallera 2017 es celebrarà el pròxim 24 de febrer a les 21:00 hores en el Pavelló número 5 de Feria Valencia.

Com en anteriors edicions, al començament de l’acte es faran les fotografíes per sectors i juntes locals junt a la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor.

Per poder asisstir a la Gala, cada comissió podrà obtindre els tickets que necessite a un preu de 40€ cadascú, que seran abonats al moment de retirarlos; els tickets inclouen el sopar i dos consumicions.

La retirada dels tickets es farà en el mostrador del segon pis de Junta Central Fallera entre els diez 14 i 16 de febrer, inclosos, i en horari de 18 a 20 hores, sense cap possibilitat de pròrroga.

Al mateix temps que es retiren els tickets, també es podrà recollir la figura rèplica de la falla municipal d’enguany per a la Fallera Major de cada comissió del cens de Junta Central Fallera.

En cas de tindre alguna alèrgia alimentària, haurà d’indicar-se a l’hora d’adquirir els tiquets corresponents.

Enguany hi haurà un servici de guardaroba en el mateix pavelló, al preu de 2 euros per prenda. 

Com en anteriors ocasions, els particulars que desitgen aparcar els seus vehicles en el parking de la Fira podran beneficiar-se d’una tarifa plana de 2 euros.

Document a entregar per a sol·licitar els tickets.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Este sitio usa cookies propias y de terceros para facilitar la navegación, contenidos de interés, obtener información estadísticas de uso de nuestros visitantes y ofrecer contenido multimedia integrado.

Saber más

Acepto